Happiest Season (2020) Trailer Filma

Kristen Stewart i Mackenzie Davis (Tully) glume u ovom novom prazničnom rom-comu o ljubavnom lezbijskom paru koji je pristao provesti praznike s članovima obitelji, samo da bi saznali da jedan od njih još nije bio kod roditelja.

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Happiest Season”, čiji je režija i scenaristica glumica Clea DuVall, koja je prethodno snimila film “Intervencija” iz 2016. godine.

Osim Stewarta i Davisa, u filmu glume i Alison Brie (SJAJ), Aubrey Plaza (Parks & Rec), Daniel Levy (Schitt’s Creek), Burl Moseley (Ludo bivša djevojka), Victor Garber (Alias), Mary Steenburgen ( Step Brothers), te komičarke Mary Holland, koja je također zajedno s DuVallom napisala scenarij.

Happiest Season Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja ukratko:

Prvi susret s obitelji svoje djevojke može biti težak. Planiranje prijedloga na godišnjoj božićnoj večeri njezine obitelji – sve dok ne shvatite da oni ni ne znaju da je homoseksualna – još je teže. Kad Abby (Kristen Stewart) sazna da je Harper (Mackenzie Davis) njihovu vezu prešutjela kod svoje obitelji, ona počinje ispitivati djevojku za koju je mislila da je poznaje.

Happiest Season praznična je romantična komedija koja urnebesno bilježi niz emocija povezanih sa željom da je obitelj prihvati, da budete vjerni sebi i pokušavate ne pokvariti Božić.

Glavne uloge Glumci: Kristen Stewart, Mackenzie Davis, Alison Brie, Aubrey Plaza, Mary Holland, Daniel Levy, Burl Moseley, Victor Garber, Mary Steenburgen
Redatelj: Clea DuVall
Scenarist: Clea DuVall, Mary Holland
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma: /
Zemlja: Canada | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...