Thursday, June 13, 2024

Hawkeye Season 1 (2021) TRAILER Serije

Share

- Advertisement -

Marvel je objavio prvi službeni trailer za “Hawkeye”, koji nudi prvi službeni pogled na nadolazeću MCU mini-seriju u kojoj se Jeremy Renner odmaže s bivšim likom Osvetnika, Clintom Bartonom. Čini se da će Clint provesti neko vrijeme daleko od svoje obitelji. Čini se da će zaglaviti u New Yorku za Božić, baveći se nekim osobnim stvarima.

Kreirao producent i pisac Jonathan Igla (Bridgerton, Mad Men), serija sa šest epizoda predstavlja Marvelovu junakinju Kate Bishop, mladu nadarenu i vještu strijelku u post-blip New Yorku koja postaje štićenik Clinta Bartona dok se pridružuju snage za borbu protiv protivnika iz Bartonove prošlosti.

Kate Bishop spremna je preuzeti nadimak Hawkeye, a glumi je Hailee Steinfeld, iz filmova “The Edge of Seventeen”, “Bumblebee” i “True Grit”.

Vera Farmiga također glumi u seriji kao majka Kate Bishop Eleanor. Serija će također uspostaviti verziju gluhog gluhog indijskog američkog Marvelovog lika Echo koju glumi pridošlica Alaqua Cox. U međuvremenu, očekuje se da će i zvijezda “Black Widow” Florence Pugh gostovati kao Yelena Belova – iako se ona ne pojavljuje u traileru.

Hawkeye Season 1 Episode 1 od Novembra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

HAWKEYE je nova serija smještena u post-blip New York City. Bivši Avenger Clint Barton ima naizgled jednostavnu misiju: vratiti se svojoj obitelji za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kate Bishop, 22-godišnje streličarke koja sanja o tome da postane superjunakinja. Njih su dvoje prisiljeni raditi zajedno kada prisustvo iz Bartonove prošlosti prijeti da izbaci iz kolosijeka daleko više od blagdanskog duha.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James, Alaqua Cox, Florence Pugh
Kreator: Rhys Thomas
Žanr: Akcija, Avantura, Krimi, Tv Series
Trajanje: 1h
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Hawkeye — Official Extended Spot

Hawkeye Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave