Thursday, June 24, 2021

Hell on the Border (2019) Trailer Filma

Službeni trailer objavljen je za “Hell on the Border”, novu zapadnu dramu nadahnutu istinitom pričom o Bassu Reevesu, prvom crnom maršalu na Divljem zapadu.

Zvijezde indie filma David Gyasi (Carnival Row, Maleficent: Gospodarica zla, Interstellar) kao Bass Reeves, koji se rodio u ropstvu, ali postao je prvi crni zamjenik koji je služio zapadno od rijeke Mississippi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film otkriva da se Bass udružuje s grimiznim putnikom (kojeg glumi Hellboyev Ron Pearlman) na opasnoj misiji da uhvati zloglasnog bjegunca (kojeg glumi Frank Grillo aka Crossbones iz filmova Marvel).

Hell on the Border” napisao je i režirao indie filmaš Wes Miller, koji je prethodno režirao krimi triler “River Runs Red” i dramu utemeljenu na vjeri “Molitva nikad ne uspije.”

Hell on the Border Film u kinima od Decembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ovaj epski, akcijski zapadnjački pripovijeda nevjerojatnu istinitu priču Bass Reeves (David Gyasi), prvi crni maršal na Divljem zapadu. Nakon bijega iz ropstva nakon Građanskog rata, stiže u Arkansas tražeći zakon. Da bi se dokazao, mora loviti smrtonosnog odmetnika (Frank Grillo) uz pomoć grizledog putnika (Ron Pearlman). Dok lovi zločinca dublje u Cherokee Nation, Reeves ne mora samo izbjegavati metake. Već i strogu diskriminaciju u nadi da će zaraditi svoju zvijezdu – i učvrstiti svoje mjesto kao legenda o kauboju.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: David Gyasi, Ron Pearlman, Frank Grillo, Zahn McClarnon, Rudy Youngblood, Jaqueline Fleming, Ashley Atwood
Redatelj: Wes Miller
Scenarist: Wes Miller
Žanr Filma: Avantura, Biografski, Western
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Hell on the Border Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU