Sunday, October 24, 2021
HomeTraileriHigh Fidelity Season 1 (2020) Trailer Serije

High Fidelity Season 1 (2020) Trailer Serije

-

Hulu je objavio prvi službeni trailer za “High Fidelity”, narednu streaming seriju koja se temelji na istoimenom romanu Nicka Hornbyja iz 1995. godine o vlasniku diskografske kuće.

U spolu za rod, Zoe Kravitz (velike male laži, fantastične zvijeri) preuzima ulogu vlasnika prodavaonice i muzičkog zaljubljenika koji revidira svoje prošle neuspjele veze sastavljajući popis svojih “svih pet, prvih pet najupečatljivijih” „.

Serija Hulu također je labav remake istoimene komedije Johna Cusacka iz 2000. godine, koja je također bila zasnovana na Hornbyjevom romanu.

Da’Vine Joy Randolph sudjeluje kao jedan od zaposlenika Kravitzove prodavaonice “Dolemite Is My Name”. (Njezin lik je vrlo sličan onome koji je Jack Black glumio u filmu.)

Također glume David H. Holmes (Mr. Robot), Jake Lacy (Fosse / Verdon) i Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders).

High Fidelity Season 1 Episode 1 on Februar, 2020

Radnja ukratko:

Nakon 5 otkucaja srca, konačno je vrijeme da se suočimo s muzikom…

Odstupanje od romana Nicka Hornbyja iz 1995. godine i najdražeg filma iz 2000. godine, Huluov High Fidelity usredotočuje se na Roba (Zoe Kravitz, koja ujedno služi i kao izvršna producentica), vlasnica ženske trgovine u brzoentrificiranom kvartu Crown Heightsa u Brooklynu koja ponovno uspostavlja veze s prošlošću kroz muziku i pop kulturu, pokušavajući da nadvlada svoju pravu ljubav.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge glumci: Zoe Kravitz, Da’Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Jake Lacy, Kingsley Ben-Adir
Kreator: Sarah Kucserka, Veronica West
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Objavio: imdb

Trailer Tv Series:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts