Friday, March 5, 2021

Hillbilly Elegy (2020) Trailer Filma

Netflix je objavio prvi službeni trailer za “Hillbilly Elegy”, novi Netflixov originalni film redatelja Rona Howarda, u kojem glume Glenn Close, Amy Adams i Gabriel Basso.

Drama se temelji na najprodavanijim memoarima JD Vancea i govori istinitu priču o JD-ovom bolnom životu mladog dječaka iz gradića Ohio koji ima složen odnos s majkom ovisnicom o drogama (ovdje je igra Amy Adams), dok ga je uglavnom odgajala njegova baka (glumi je sedmerostruki kandidat za Oscara Glenn Close).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gabriel Basso (Super 8, Kraljevi ljeta) i Owen Asztalos (Dnevnik šugavog djeteta: Duga staza) igraju J. D.-ja u različitim fazama njegovog života.

U onome što je u osnovi istraživanje niže radničke obitelji Apalača očima tri generacije, film Netflix režirao je oskarovac Ron Howard, a za ekran ga je prilagodila Vanessa Taylor, koscenaristica Guillerma nominirana za Oscara del Toro “The Shape of Water”.

Hillbilly Elegy Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

J. D. Vance (Gabriel Basso), bivši marinac iz južnog Ohaja i trenutni student prava na Yaleu, na rubu je da se zaposli iz snova kada ga obiteljska kriza prisili da se vrati u dom koji je pokušao zaboraviti. J. D. se mora kretati složenom dinamikom svoje obitelji Apalači, uključujući njegov nestalni odnos s majkom Bev (Amy Adams), koja se bori s ovisnošću. Potaknut uspomenama na svoju baku Mamaw (Glenn Close), otpornu i pametnu ženu koja ga je odgojila, J. D. dolazi prihvatiti neizbrisivi trag svoje obitelji na vlastitom osobnom putu.

HILLBILLY ELEGY, zasnovan na najprodavanijoj prodajnoj listi New York Timesa J. D. Vancea u režiji oskarovca Rona Howarda, snažni su osobni memoari koji nude prozor na osobno putovanje preživljavanja i trijumfa jedne obitelji. Slijedeći tri živopisne generacije kroz njihove jedinstvene borbe, J.D. obiteljska priča istražuje uspone i padove koji definiraju iskustvo njegove obitelji.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Glenn Close, Amy Adams, Gabriel Basso, Haley Bennett, Owen Asztalos, Gianna Desch, Tierney Smith, Bo Hopkins, Freida Pinto, Sunny Mabrey, Dylan Gage, Stephen Kunken
Redatelj: Ron Howard
Scenarist: Vanessa Taylor, J.D. Vance
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 116 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU