Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriHillbilly Elegy (2020) Trailer Filma

Hillbilly Elegy (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Netflix je objavio prvi službeni trailer za “Hillbilly Elegy”, novi Netflixov originalni film redatelja Rona Howarda, u kojem glume Glenn Close, Amy Adams i Gabriel Basso.

Drama se temelji na najprodavanijim memoarima JD Vancea i govori istinitu priču o JD-ovom bolnom životu mladog dječaka iz gradića Ohio koji ima složen odnos s majkom ovisnicom o drogama (ovdje je igra Amy Adams), dok ga je uglavnom odgajala njegova baka (glumi je sedmerostruki kandidat za Oscara Glenn Close).

- Advertisement -

Gabriel Basso (Super 8, Kraljevi ljeta) i Owen Asztalos (Dnevnik šugavog djeteta: Duga staza) igraju J. D.-ja u različitim fazama njegovog života.

U onome što je u osnovi istraživanje niže radničke obitelji Apalača očima tri generacije, film Netflix režirao je oskarovac Ron Howard, a za ekran ga je prilagodila Vanessa Taylor, koscenaristica Guillerma nominirana za Oscara del Toro “The Shape of Water”.

Hillbilly Elegy Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

J. D. Vance (Gabriel Basso), bivši marinac iz južnog Ohaja i trenutni student prava na Yaleu, na rubu je da se zaposli iz snova kada ga obiteljska kriza prisili da se vrati u dom koji je pokušao zaboraviti. J. D. se mora kretati složenom dinamikom svoje obitelji Apalači, uključujući njegov nestalni odnos s majkom Bev (Amy Adams), koja se bori s ovisnošću. Potaknut uspomenama na svoju baku Mamaw (Glenn Close), otpornu i pametnu ženu koja ga je odgojila, J. D. dolazi prihvatiti neizbrisivi trag svoje obitelji na vlastitom osobnom putu.

HILLBILLY ELEGY, zasnovan na najprodavanijoj prodajnoj listi New York Timesa J. D. Vancea u režiji oskarovca Rona Howarda, snažni su osobni memoari koji nude prozor na osobno putovanje preživljavanja i trijumfa jedne obitelji. Slijedeći tri živopisne generacije kroz njihove jedinstvene borbe, J.D. obiteljska priča istražuje uspone i padove koji definiraju iskustvo njegove obitelji.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Glenn Close, Amy Adams, Gabriel Basso, Haley Bennett, Owen Asztalos, Gianna Desch, Tierney Smith, Bo Hopkins, Freida Pinto, Sunny Mabrey, Dylan Gage, Stephen Kunken
Redatelj: Ron Howard
Scenarist: Vanessa Taylor, J.D. Vance
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 116 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -