Hocus Pocus 2 Trailer Veliki nastavak filma

Objavljen je službeni teaser trailer za “Hocus Pocus 2”, dugo očekivani nastavak kultne Disneyeve komedije o Noći vještica iz 1993. u kojoj glume Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy.

- Advertisement -

U filmu se Midler, Parker i Najimy ponovno okupljaju kako bi ponovili svoje uloge divno opakih sestara Sanderson – Winnie, Sarah i Mary Sanderson. One su stare salemske vještice koje su se magično vratile kako bi nanijele pustoš u gradu. Sada je na tri mlade srednjoškolke (koju glume Whitney Peak, Belissa Escobedo i Lilia Buckingham) da preokrenu kletvu i zaustave halapljive vještice da izazovu novu vrstu pustošenja u Salemu prije zore na Noć svetih.

U režiji Anne Fletcher (Dumplin, The Proposal) i scenariju Jen D’Angelo (Happy Together, Workaholics), nadolazeći Disney Plus film također glume Douga Jonesa, Hannah Waddingham, Tonyja Halea i Sama Richardsona.

Hocus Pocus 2 Film u kinima od Septembra 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Dugoočekivani nastavak višegodišnjeg klasika za Noć vještica vraća zadivljujuće zle sestre Sanderson za još komičnije haos… Prošlo je 29 godina otkako je netko zapalio Crnu plamenu svijeću i uskrsnuo sestre iz 17. stoljeća, a one su tražeći osvetu. Sada je na troje srednjoškolaca da spriječe halapljive vještice da izazovu novu vrstu pustošenja u Salemu prije zore na Noć svetih.

Hocus Pocus 2 Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy, Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belisa Escobedo, Doug Jones, Hannah Waddingham, Tony Hale, Sam Richardson, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Paige Henderson, Nina Kitchen

Žanr Filma:

Komedija, Familijarni, Fantazija, Filmovi 2022

Redatelj:

Anne Fletcher

Scenarist:

Jen D’Angelo

Trajanje filma:

/ Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...