Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriHolidate (2020) Trailer Filma

Holidate (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Emma Roberts i Luke Bracey dvoje su sretnih samaca koji su sklopili pakt da bi jedno drugom bili “spoj” za nadolazeće blagdane. Ali njihov platonski odnos postaje kompliciran kad neočekivano razviju romantične osjećaje jedno prema drugome.

Pogledajte službeni trailer za novi rom-com na temu Netflixa koji Robertsa i Braceyja doživljava kao par platonskih prijatelja koji iznenađujuće postižu romansu “hoće li ili neće”.

- Advertisement -

Uz Netflixov film, zajedno s Alexom Moffat, Jessicom Capshaw i Andrewom Bachelorom, glumi Frances Fisher i Kristin Chenoweth, film Netflix režira veteranski televizijski pomoćnik John Whitesell (Roseanne, The John Larroquette Show, Cosby), a scenaristica Tiffany Paulsen (Nancy Drew iz 2007.) .

Holidate Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Sloane (Emma Roberts) i Jackson (Luke Bracey) mrze praznike. Stalno se nalaze sami, sjede za dječjim stolom ili ih zaglave neugodni spojevi. Ali kad se ovo dvoje stranaca sretnu tijekom jednog posebno lošeg Božića, oni sklope pakt da budu par “objedinjavanje” za svaku svečanu prigodu tijekom sljedeće godine. Uz obostrano preziranje praznika i uvjeravajući se da ih romantični interes ne zanima, postaju jedno drugome savršeni plus, što dovodi do nekih urnebesnih i provokativnih situacija. Međutim, kako završava godina apsurdnih proslava, Sloane i Jackson otkrivaju da se dijeljenje svega što mrze može pokazati kao nešto što neočekivano vole.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Emma Roberts, Luke Bracey, Frances Fisher, Kristin Chenoweth, Alex Moffat, Manish Dayal, Jessica Capshaw. Andrew Bachelor, Jake Manley, Cynthy Wu, Mikaela Hoover, Billy Slaughter
Redatelj: John Whitesell
Scenarist: Tiffany Paulsen
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma: 103 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -