Traileri Hooking Up (2020) Trailer Filma

Hooking Up (2020) Trailer Filma

-

- Advertisement -
- Advertisement -

Brittany Snow, Pitch Perfect, glumi ovisnika o seksu koji kreće na nekonvencionalno putovanje s nepoznatim strancem u kooky rom-com “Hooking Up”.

Također glumi komičar Sam Richardson (Veep, Detroiters), seksualna komedija vidi Snow kao pisac časopisa koji se, nakon što je dobio otkaz zbog svog ponašanja koje je izvan kontrole, pridružuje terapijskoj skupini za ovisnost o seksu.

Ali kad nasumično naleti na neznanca kojem je nedavno dijagnosticiran rak testisa (glumio ga je Richardson), ona odmah dolazi na ideju da vrati svoj posao i istovremeno se suoči sa svojom problematičnom prošlošću – preuzet će križ – putovanje putem zemlje radi pronalaženja njezine seksualne povijesti i ponovnog proživljavanja tih seksualnih iskustava sa njezinom novim prijateljom oboljelim od raka, a u isto vrijeme piše i osobni dnevnik za magazin.

Redatelj Nico Raineau, a koautori Raineau i Lauren Schacher (tvorci web serije “F-ck da”), “Hooking Up” također surađuju Jordana Brewster, Vivica A. Fox i Amy Pietz.

Hooking Up Film u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Bailey (Sam Richardson) i Darla (Brittany Snow) upuštaju se u pogrešan i obostrano zavaran oblik terapije, u kojem moraju voziti po cijeloj zemlji, ostvarujući Darlainu živopisnu povijest kao ovisnika o seksu. Kako njihove istinske motivacije za putovanje izlaze na vidjelo, malo je vjerojatno da će se par suočiti sa svojim problemima otkrivši da bi zapravo moglo biti više ljubavi nego samo seksa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Brittany Snow, Sam Richardson, Jordana Brewster, Vivica A. Fox, Amy Pietz
Redatelj: Nico Raineau
Scenarist: Nico Raineau, Lauren Schacher
Žanr Filma: Komedija, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

Dream Horse (2020) Trailer Filma

Toni Collette (Knives Out, Hereditary) amaterski je uzgajivač konja u prvom službenom traileru za nadolazeću inspiracijsku britansku...

The Secret Garden (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni međunarodni trailer za "The Secret Garden", nadolazeću filmsku adaptaciju klasičnog dječjeg romana britanske...

Otok fantazija – Fantasy Island (2020) Recenzija Filma

Otok fantazija (2020) Fantasy Island Žanr: Avantura | Komedija | Horor Godina:...

Cut Throat City (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Cut Throat City", novi film kriminala / pljačke filmaša RZA-a koji se okreće...

Run Season 1 (2020) Trailer Serije

HBO je objavio prvi službeni teaser za novu polusatnu komičnu seriju "Run", u kojoj je dobitnik Emmyja...

Amazing Stories Season 1 (2020) Trailer Serije

Apple TV objavio je prvi službeni trailer za nadolazeću antologijsku web seriju "Amazing Stories". Koju je Steven...

Obavezno Pričitati

Osvetnici: Završnica – Avengers: Endgame (2019) Recenzija Filma

Osvetnici: Završnica (2019) Osvetnici: Kraj igre...

Rami Malek može igrati glavnog zločinca u “25 Bondu”

Rami Malek može igrati glavnog zločinca u...

You might also likeRELATED
Recommended to you