Hooking Up (2020) Trailer Filma

Brittany Snow, Pitch Perfect, glumi ovisnika o seksu koji kreće na nekonvencionalno putovanje s nepoznatim strancem u kooky rom-com “Hooking Up”.

- Advertisement -

Također glumi komičar Sam Richardson (Veep, Detroiters), seksualna komedija vidi Snow kao pisac časopisa koji se, nakon što je dobio otkaz zbog svog ponašanja koje je izvan kontrole, pridružuje terapijskoj skupini za ovisnost o seksu.

Ali kad nasumično naleti na neznanca kojem je nedavno dijagnosticiran rak testisa (glumio ga je Richardson), ona odmah dolazi na ideju da vrati svoj posao i istovremeno se suoči sa svojom problematičnom prošlošću – preuzet će križ – putovanje putem zemlje radi pronalaženja njezine seksualne povijesti i ponovnog proživljavanja tih seksualnih iskustava sa njezinom novim prijateljom oboljelim od raka, a u isto vrijeme piše i osobni dnevnik za magazin.

Redatelj Nico Raineau, a koautori Raineau i Lauren Schacher (tvorci web serije “F-ck da”), “Hooking Up” također surađuju Jordana Brewster, Vivica A. Fox i Amy Pietz.

Hooking Up Film u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Bailey (Sam Richardson) i Darla (Brittany Snow) upuštaju se u pogrešan i obostrano zavaran oblik terapije, u kojem moraju voziti po cijeloj zemlji, ostvarujući Darlainu živopisnu povijest kao ovisnika o seksu. Kako njihove istinske motivacije za putovanje izlaze na vidjelo, malo je vjerojatno da će se par suočiti sa svojim problemima otkrivši da bi zapravo moglo biti više ljubavi nego samo seksa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Brittany Snow, Sam Richardson, Jordana Brewster, Vivica A. Fox, Amy Pietz
Redatelj: Nico Raineau
Scenarist: Nico Raineau, Lauren Schacher
Žanr Filma: Komedija, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...