Tuesday, April 13, 2021

Hooking Up (2020) Trailer Filma

Brittany Snow, Pitch Perfect, glumi ovisnika o seksu koji kreće na nekonvencionalno putovanje s nepoznatim strancem u kooky rom-com “Hooking Up”.

Također glumi komičar Sam Richardson (Veep, Detroiters), seksualna komedija vidi Snow kao pisac časopisa koji se, nakon što je dobio otkaz zbog svog ponašanja koje je izvan kontrole, pridružuje terapijskoj skupini za ovisnost o seksu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ali kad nasumično naleti na neznanca kojem je nedavno dijagnosticiran rak testisa (glumio ga je Richardson), ona odmah dolazi na ideju da vrati svoj posao i istovremeno se suoči sa svojom problematičnom prošlošću – preuzet će križ – putovanje putem zemlje radi pronalaženja njezine seksualne povijesti i ponovnog proživljavanja tih seksualnih iskustava sa njezinom novim prijateljom oboljelim od raka, a u isto vrijeme piše i osobni dnevnik za magazin.

Redatelj Nico Raineau, a koautori Raineau i Lauren Schacher (tvorci web serije “F-ck da”), “Hooking Up” također surađuju Jordana Brewster, Vivica A. Fox i Amy Pietz.

Hooking Up Film u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bailey (Sam Richardson) i Darla (Brittany Snow) upuštaju se u pogrešan i obostrano zavaran oblik terapije, u kojem moraju voziti po cijeloj zemlji, ostvarujući Darlainu živopisnu povijest kao ovisnika o seksu. Kako njihove istinske motivacije za putovanje izlaze na vidjelo, malo je vjerojatno da će se par suočiti sa svojim problemima otkrivši da bi zapravo moglo biti više ljubavi nego samo seksa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Brittany Snow, Sam Richardson, Jordana Brewster, Vivica A. Fox, Amy Pietz
Redatelj: Nico Raineau
Scenarist: Nico Raineau, Lauren Schacher
Žanr Filma: Komedija, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU