Horizon Line (2020) Trailer Filma

Pogledajte službenu najavu za novi triler “Horizon Line”, u kojem glume Allison Williams iz filma Out Out i Alexander Dreymon iz The Last Kingdom’s.

- Advertisement -

Napisali su ga scenaristi “10 Cloverfield Lane” Josh Campbell i Matthew Stuecken, film u Allison Williams vidi kao amatersku pilotkinju po imenu Sara, dok Alexander Dreymon glumi njenog bivšeg dečka Jacksona.

Dok putuju zrakoplovom Cessna s jednim motorom, Sara i Jackson kreću prema tropskom otoku na vjenčanje prijatelja. No kad njezin pilot instruktor (glumi ga Keith David) iznenada doživi srčani udar i umre, Sara nema drugog izbora nego preuzeti kontrolu nad zrakoplovom, unatoč nedostatku pilotskih vještina. Sara i Jackson zaglavili su u nemogućoj situaciji jer moraju zajedno raditi kako bi preživjeli let i izbjegli pad u ocean.

Horizon Line Film u kinima 2021 !

Radnja Ukratko:

Od tvoraca “10 Cloverfield Lane” i “The Shallows”, HORIZON LINE je uzbudljiva priča o preživljavanju o dvoje bivših ljubavnika, Sari (Allison Williams) i Jacksonu (Alexander Dreymon) koji otkrivaju nove visine straha na jednodijelnoj Cessni avionu. Trebao je to biti rutinski i ležeran 99-minutni let do vjenčanja tropskog otoka njihova prijatelja. No, za nekoliko minuta nakon polijetanja, njihov pilot pretrpi kobni srčani udar, ostavljajući Saru i Jackson bez ideje gdje su, nema veze i nema pojma kako sletjeti u avion. Nemajući ništa osim milja oceana i neba u svim smjerovima, i zastrašujuće oluje koja će ih zahvatiti, Sara i Jackson imaju samo jednu šansu – i nema povratka.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Allison Williams, Alexander Dreymon, Keith David
Redatelj: Mikael Marcimain
Scenarist: Josh Campbell, Matthew Stuecken
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: 87 min
Zemlja: Sweden
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...