Wednesday, June 19, 2024

Hot Seat Trailer Filma sa Mel Gibson

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novi akcijski triler “Hot Seat”, u kojem glume Kevin Dillon, Mel Gibson, Shannen Doherty, Sam Asghari i Eddie Steeples.

Film vidi Kevina Dillona iz Entouragea kao stručnjaka za kibernetičku sigurnost/obiteljskog čovjeka koji se nađe kako sjedi na bombi osjetljivoj na pritisak ispod svoje uredske stolice. Čini se da neidentificirani cyber-terorist želi da on hakuje u računalne poslužitelje bogate i moćne korporacije i opljačka im milijune.

Mel Gibson glumi časnika odjela za bombe, dok Shannen Doherty glumi glavnog policajca.

Film je režirao James Cullen Bressack, koji je redatelj brojnih akcijskih trilera s Bruceom Willisom u B-filmu poput “Survive the Game” i “Fortress”.

Hot Seat Film u kinima od Jula 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Reformirani haker koji je postao tehničar za kibernetičku sigurnost nađe se u VRUĆEM SJEDALU kada shvati da je upravo aktivirao bombu ispod svoje stolice i prisiljen je pomoći anonimnom pozivatelju da izvede nemoguću cyber pljačku.

Hot Seat Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Kevin Dillon, Mel Gibson, Shannen Doherty, Sam Asghari, Eddie Steeples

Žanr Filma:

Drama, Filmovi 2022

Redatelj:

James Cullen Bressack

Scenarist:

Leon Langford, Collin Watts

Trajanje filma:

/ Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave