Wednesday, June 23, 2021

Hotel Transylvania: Transformania (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvi službeni trailer za četvrti i posljednji dio popularne animirane filmske serije “Hotel Transylvania”, u kojoj se nalaze glasovi komičara Andyja Samberga i pop zvijezde Selene Gomez, s glasovnim glumcem Brianom Hullom, koji od Adama Sandlera preuzima ulogu glasa Drača.

U ovom nastavku “Hotel Transylvania: Transformania” Drac i njegovi prijatelji čudovišta slučajno se pretvaraju u ljude, dok je Dracov pametni ljudski zet Johnny (Samberg) Van Helsingovim uređajem Monsterfication Ray pretvorio u čudovište .

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U režiji Jennifer Kluske (DC Super Hero Girls) i Dereka Drymona (CatDog), u animiranom nastavku nalaze se i povratnički glasovi Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan i Molly Shannon kao razna čudovišta i likovi.

Hotel Transylvania: Transformania Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Drač i čopor su se vratili, kao što ih nikada prije niste vidjeli u HOTELU TRANSILVANIJA: TRANSFORMANIJA.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Okupite se sa svojim omiljenim čudovištima za potpuno novu avanturu koja Dracu predstavlja njegov najstrašniji zadatak do sada. Kad tajnoviti izum Van Helsinga, “Zrak čudovišta”, prođe, Drac i njegovi prijatelji s čudovištima transformiraju se u ljude, a Johnny postaje čudovište! U njihovim novim neusklađenim tijelima, Drac, lišen moći, i bujni Johnny, koji voli život kao čudovište, moraju se udružiti i utrkivati se širom svijeta kako bi pronašli lijek prije nego što bude prekasno i prije nego što međusobno izlude. Uz pomoć Mavisa i urnebesno humanog Drac Packa, većina je pronašla način da se vrate prije nego što njihove transformacije postanu trajne.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Brian Hull, Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, David Spade, Brian Hull, Asher Blinkoff, Brad Abrell, Fran Drescher, Jim Gaffigan, Molly Shannon
Redatelj: Derek Drymon, Jennifer Kluska
Scenarist: Todd Durham, Genndy Tartakovsky
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Hotel Transylvania: Transformania:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU