Wednesday, July 17, 2024

Hustle Film Trailer sa Adam Sandler 2022

Share

- Advertisement -

Adam Sandler glumi ispranog košarkaškog skauta koji vjeruje da je upravo pronašao sljedeću košarkašku zvijezdu u novoj, nadolazećoj košarkaškoj drami Hustle za Netflix, za koju je objavljen službeni teaser.

“Hustle” glumi Sandlera kao košarkaškog skauta koji nije imao sreće koji je nakon putovanja u inozemstvo možda upravo otkrio sljedećeg sjajnog igrača. Pitanje je je li spreman riskirati sve za pokušaj košarkaške veličine.

Osim Sandlera, glumačka postava uključuje Queen Latifah, Bena Fostera i Roberta Duvalla sa španjolskim profesionalnim jazz košarkašem Juanom Hernangomezom koji je debitirao.

U produkciji LeBron Jamesa i Sandlera, “Hustle” je režirao hvaljeni filmaš Jeremiah Zagar, “We the Animals”. Napisali su je pisca filma “Zvijezda je rođena” Will Fetters i Taylor Materne.

Hustle Film u kinima od Juna2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon što u inozemstvu otkrije igrača koji se pojavljuje jednom u životu s teškom prošlošću, njegov košarkaš (Adam Sandler) preuzima na sebe da taj fenomen donese u Sjedinjene Države bez odobrenja svog tima. Usprkos svim izgledima, imaju još jedan posljednji pogodak kako bi dokazali da imaju sve što je potrebno za ulazak u NBA.

Hustle Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Adam Sandler, Juan Hernangomez, Queen Latifah, Ben Foster, Robert Duvall, Jordan Hull, Maria Botto, Ainhoa Pillet, Kenny Smith, Kyle Lowry

Žanr Filma:

Komedija, Sport, Filmovi 2022

Redatelj:

Jeremiah Zagar

Scenarist:

Will Fetters, Taylor Materne

Trajanje filma:

/ min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave