Saturday, May 21, 2022
HomeTraileriI Trapped the Devil (2019) Trailer Filma

I Trapped the Devil (2019) Trailer Filma

-

U kinima od April 2019. Godine
Naziv: I Trapped the Devil (2019)

Žanr FilmaHoror
Trajanje: 1h 22min
Redatelj: Josh Lobo
Scenarist: Josh Lobo
Glavne Uloge: AJ Bowen, Scott Poythress, Susan Burke, Chris Sullivan, Jocelin Donahue, Rowan Russell, Josh Marrott …
Radnja Filma: Božić bi trebao biti vrijeme mira i radosnih obiteljskih okupljanja. Ali kad se Matt (AJ Bowen) i njegova supruga Karen (Susan Burke) nenajavljeno pojave u kući svog otuđenog brata Stevea (Scott Poythress) kako bi proslavili blagdane, oni su umjesto toga dočekani s užasnim iznenađenjem: zarobljeni u podrumu je čovjek. Ali ne bilo koji čovjek. Steve vjeruje da je njegov talac nitko drugi nego sam vrag.

Dok se šok i skepticizam pretvaraju u strah i paranoju, Matt i Karen se suočavaju s zastrašujućom zaprekom: je li Steve opasno uništen? Ili bi tajanstveni stranac zaista mogao biti inkarniran zlom? Bilo kako bilo, pozornica je postavljena za pravi Božić iz pakla.

IMDB i Trailer Filma I Trapped the Devil:

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts