Thursday, June 13, 2024

I’m Your Woman (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Službeni trailer objavljen je za “I’m Your Woman”, predstojeći kriminalistički triler smješten u 1970-e u kojem glumi dobitnica Emmy Rachel Brosnahan, filma “The Marvelous Mrs. Maisel”.

Drama se usredotočuje na mladu majku dojenčeta (glumi Brosnahan). Prisiljena je sakriti se kad se njezin muž kriminalac uplete u izuzetno opasan posao koji neočekivano pođe po zlu, ostavljajući nju i njihovu bebu da se sami brane od ubojitih lopova.

U filmu također glume Marsha Stephanie Blake (Kad nas vide), Arinze Kene (Fantastične zvijeri …) i glumac veteran Frankie Faison (Banshee, The Wire) kao članovi afroameričke obitelji koja pomaže Brosnahanovom liku kao pokušava s malim djetetom pobjeći iz grada.

“I’m Your Woman” napisala je i režirala indie redateljica Julia Hart, koja je prethodno snimila natprirodni triler “Brza boja” s Guguom Mbatha-Rawom u 2018. godini i drame “Miss Stevens” za učiteljicu i studenticu 2016. godine, “Miss Stevens” i Timothee Chalamet.

I’m Your Woman Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

U ovoj zločinačkoj drami iz 1970-ih žena je prisiljena pobjeći nakon što njezin suprug izda svoje partnere, šaljući nju i njezinu bebu na opasno putovanje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Rachel Brosnahan, Marsha Stephanie Blake, Arinze Kene, Frankie Faison, Bill Heck
Redatelj: Julia Hart
Scenarist: Julia Hart, Jordan Horowitz
Žanr Filma: Krimi, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave