Tuesday, May 21, 2024

Infinite Storm Film Trailer Drama o preživljavanju Naomi Watts 2022

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu dramu o preživljavanju “Infinite Storm”, s Naomi Watts u glavnoj ulozi vješte penjačice.

Temeljen na istinitoj priči, film Wattsa vidi kao uspješnog planinara koji se pokušava popeti na planinu Washington. Ali kad zadesi ogromna snježna mećava, prisiljena je okrenuti se i sići. Ali na svom putu prema dolje susreće gotovo smrznutog muškarca (kojeg glumi Billy Howle). Sada je trka s vremenom kako bi spasila ne samo sebe nego i ovog bespomoćnog stranca.

Infinite Storm Film u kinima od Marta 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Dok se iskusna penjačica (Naomi Watts) uspinje na planinu Washington, okreće se prije nego što stigne do vrha dok se približava velika mećava. Ali na svom putu prema dolje, nailazi na usamljenog, zaglavljenog muškarca i preuzima na sebe da ih oboje spusti niz planinu prije nego što padne noć i oni podlegnu oluji. Temeljeno na istinitoj priči.

Infinite Storm Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Naomi Watts, Billy Howle, Sophie Okonedo, Denis O’Hare, Parker Sawyers

Žanr Filma:

Drama, Triler, Filmovi 2022

Redatelj:

Malgorzata Szumowska

Scenarist:

Joshua Rollins, Pam Bales

Trajanje filma:

/ min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave