Tuesday, June 22, 2021

Interrogation Season 1 (2020) Trailer Serije

“Interrogation” je nova serija detektivskih zločina za CBS All Access, a temelji se na stvarnom slučaju ubojstva koji je trajao više od 30 godina.

Ko-stvorili Anders Weidemann 30 Degrees In February) i John Mankiewicz (House of Cards, Bosch), ne-linearni triler u deset epizoda postavljen je u tri desetljeća, usredsređen na hladni slučaj koji je uključivao grozno ubojstvo majke čiji je tinejdžerski sin uhapšen i osuđen za zločin. Svaka epizoda odvijat će se u različitim vremenskim periodima i prikazivat će različite detektive.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Peter Sarsgaard vodi veliki ansambl glumačku ulogu kao jedan od glavnih detektiva na ovom slučaju. Pridružuju mu se Kyle Gallner, Vincent D’Onofrio, David Strathairn, Kodi Smit-McPhee, Andre Royo, Chad Coleman, Frank Whaley, Ebon Moss-Bachrach i drugi.

Interrogation Season 1 Episode 1 od Februara, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Pravda je pitanje perspektive …

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

INTERROGACIJA se temelji na istinitoj priči koja je trajala više od 30 godina, u kojoj je mladić optužen i osuđen za brutalno ubojstvo svoje majke. Gledatelji će vidjeti dan zločina, a zatim će pratiti dokaze poput detektiva hladnog slučaja, napustiti linearnu priču i odrediti vlastiti istražni put gledajući epizode koje vode do finala bilo kojim redoslijedom.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Peter Sarsgaard, David Strathairn, Kodi Smit-McPhee, Kyle Gallner, Vincent D’Onofrio, Andre Royo, Chad Coleman, Frank Whaley, Pat Healy. Melinda McGraw, Michael Harney, Ebon Moss-Bachrach, Vinessa Antoine, Ellen Humphreys, Autry Haydon-Wilson, Piercey Dalton, Joanna Going
Kreator: Ernest Dickerson (premiere episode)
Žanr: Krimi, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU