Intrusion (2021) TRAILER Filma

Pogledajte službeni trailer za novi Netflixov triler “Intrusion”, u kojem glume Freida Pinto (Milijunaš sirotinjki) i Logan Marshall-Green (Pozivnica) kao bračni par koji se suočava s užasnom kućnom invazijom.

- Advertisement -

Nakon što su se uselili u uzvišenu kuću modernog stila u malom pustinjskom gradu, muž i žena postaju žrtve neuspjele pljačke koji su provalili u kuću, a koja je rezultirala pucanjem u samoobrani. Iskustvo je neizmjerno traumatiziralo par. No, nakon daljnjeg pregleda, supruga (Pinto) je više potresena događajem od svog supruga (Marshall-Green), što ju na kraju prisiljava da preispita njegovu umiješanost u pucnjavu.

Zajedno s Robertom Johnom Burkeom (Thinner, RoboCop 3) u kojem glumi lokalna režija, film je režirao indie redatelj Adam Salky, koji je prethodno vodio dramu ovisnosti “I Smile Back” u kojoj je Sarah Silverman glumila samouništavajuću kućanicu. Scenarij je napisao Chris Sparling, koji je također napisao trilere “Buried” i “Sea of ​​Trees”.

Intrusion Film u kinima od Septembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Kad se muž i žena presele u mali grad, invazija kuće ostavlja ženu traumatiziranom i sumnjičavom da oni oko nje možda nisu onakvi kakvima se čine.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Freida Pinto, Logan Marshall-Green, Robert John Burke
Redatelj: Adam Salky
Scenarist: Chris Sparling
Žanr Filma: Drama, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 32min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Intrusion Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...