Invincible Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte prvu službenu najavu za “Invincible”, predstojeću animiranu superherojsku seriju za odrasle temeljenu na najprodavanijoj seriji Image Comics kreatora Roberta Kirkmana “The Walking Dead”.

- Advertisement -

Uz glasove Stevena Yeuna (Burning, The Walking Dead) i J.K. Simmons (Liga pravde, Spider-Man), crtana serija govori o punoljetnosti 17-godišnjeg Marka Graysona (glas mu je dao Yeun), koji je sin najmoćnijeg superheroja na planeti, Omni Čovjek (ovdje ga je izrazio Simmons).

Originalna serija Amazon orijentirana na odrasle, čiji je izvršni producent sam Kirkman, slijedit će Marka Graysona dok nauči kako se nositi sa svojim “nepobjedivim” velesilama – a također će naučiti o surovim i šokantnim istinama biti superheroj.

Uz Yeuna i Simmonsa, u glasovnoj postavi prve sezone nastupit će i Sandra Oh, Mark Hamill, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz, Walton Goggins i mnogi drugi.

Invincible Season 1 Episode 1 2021

Tv Series Radnja ukratko:

INVINCIBLE je animirana superherojska serija za odrasle koja se vrti oko 17-godišnjeg Marka Graysona (Steven Yeun), koji je baš kao i svaki drugi tip njegove dobi – osim što je njegov otac najmoćniji superheroj na planeti, Omni-Man (JK Simmons ). Ali dok Mark razvija vlastite moći, otkriva da očevo nasljeđe možda nije toliko herojsko kako se čini. Od Roberta Kirkmana, tvorca filma The Walking Dead.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Mark Hamill, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Zazie Beetz. Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Mae Whitman, Chris Diamantopoulos, Khary Payton, Zachary Quinto, Mahershala Ali
Kreator: Robert Kirkman, Cory Walker
Žanr: Animacija, Akcija, Avantura, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...