Ip Man: Kung Fu Master (2020) Trailer Filma

Objavljen je službeni američki trailer za novi kineski akcijski film “Ip Man: Kung Fu Master”.

- Advertisement -

Hongkonški borilački umjetnik Dennis To, koji je prethodno glumio u filmu “The Legend Is Born: Ip Man” iz 2010. godine, ponovno preuzima ikoničnu ulogu velemajstora Wing Chuna Ip Mana. Ova povijesna ličnost možda je širom svijeta najpoznatija kao mentor Brucea Leeja i instruktor kung fua i koji je u međuvremenu postao legendarni narodni heroj u Kini. Također je tema brojnih biografskih akcijskih filmova i franšiza, ekvivalentnih nekome poput Jamesa Bonda ili Wyatta Earpa.

U ovom novom akcijskom portretu, Ip Man (Dennis To) umirovljeni je policijski kapetan koji se našao na meti osvete opasne kćeri lokalnog mafijaša.

“Ip Man: Kung Fu Master” režirao je Li Liming, a glume i Yuan Li Ruoxin, Tong Xiaohu, Yue Dongfeng, Chang Qinyuan, Zhao Xiaoguang, Ren Yu i Michael Wong.

Ip Man: Kung Fu Master Film u kinima od Decembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

IP MAN: KUNG FU MASTER vraća se u Ipove rane dane prije Komunističke revolucije 1949. Ip – treći put portretirao Dennis To; kao borilački umjetnik koji je slavno podučavao Brucea Leeja – tada je bio policijski kapetan kojemu je ubojstvo namijenjeno nemilosrdnom, ali časnom mafijašu i čija je opasna kći ciljala na osvetu. Prisiljen napustiti silu, Ip se uskoro također mora boriti s dolaskom japanske vojske u Guangzhou.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Dennis To, Yuan Li Ruoxin, Tong Xiaohu, Yue Dongfeng, Chang Qinyuan, Zhao Xiaoguang, Ren Yu, Michael Wong
Redatelj: Liming Li
Scenarist: Liming Li, Qingshui Shi
Žanr Filma: Akcija
Trajanje filma: 84 min
Zemlja: China
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...