Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriJackass Forever (2022) Trailer Filma

Jackass Forever (2022) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službenu najavu za “Jackass Forever”, peti film iz franšize komedija stunt/prank od kreatora Jeffa Tremainea, Spikea Jonzea, Johnnyja Knoxvillea i Steve-O-a.

Stara se banda ponovno okupila za još jedan krug glupih hi-jinkova i praktičnih šala. Pa, čini se da je ovdje “stara” operativna riječ, jer će ovo vjerojatno biti posljednji film “Jackass” koji će predstaviti sada gotovo 50-godišnjeg Johnnyja Knoxvillea.

- Advertisement -

I dok izvorni članovi “Jackass” glumačke ekipe dosežu pedesete, čini se da su u srcu još uvijek jako mladi. Ali neki bi mogli reći da su još nezreli i da trebaju odrasti. Ali, ovi filmovi nikada nisu govorili o sofisticiranosti i dekoru. Navijači znaju što dobivaju.

Jackass Forever Film u kinima od Februara 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Proslavljajući radost povratka zajedno sa svojim najboljim prijateljima i savršeno izveden metak u dingdong, originalna posada se vratila na još jedan krug urnebesnih, divlje apsurdnih i često opasnih prikaza komedije uz malu pomoć neke nove uzbudljive glumačke ekipe.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Johnny Knoxville, Steve-O, Jason “Wee Man” Acuna, Chris Pontius, Dave England, Ehren McGhehey, Preston Lacy, Eric Andre
Redatelj: Jeff Tremaine
Scenarist: Jason ‘Wee Man’ Acuña, Dave England, Spike Jonze, Ehren McGhehey, Chris Pontius, Steve-O, Jeff Tremaine
Žanr Filma: Dokumentarni, Akcija, Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2022
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -