Wednesday, June 19, 2024

Je Suis Karl (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

The Match Factory objavio je službeni promotivni trailer za njemački politički triler pod nazivom Je Suis Karl, koji je nedavno najavljen za predstojeći filmski festival u Berlinu. Film će u ožujku debitirati u rubrici Berlinale Specials kao svjetska premijera, prigodno jer se prvenstveno odvija u Berlinu i bavi se politikom.

Maxi, preživjeli terorističkog napada, pridružuje se zanosnom studentu Karlu i postaje dijelom europskog pokreta mladih; onaj koji teži ni manje ni više nego preuzimanju vlasti. U glumačkoj ekipi filma glume Luna Wedler, Jannis Niewöhner, Milan Peschel, Edin Hasanovic, Fleur Geffrier, Elizaveta Maximová i Marlon Boess. Teško je reći koju stranu političke bitke ovaj film podržava – što bi ionako mogla biti cijela poanta. Barem na temelju ove snimke čini se kako bi se moglo reći da se ti ljudi radikaliziraju. Ali možda ne? U usporedbi s Und Morgen die Ganze Welt, ovaj film izgleda malo potencijalno problematičniji. Ali znatiželjan sam ipak otkriti što se pokušava reći.

Je Suis Karl Film u kinima od 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Negdje u Berlinu. Ne samo neki dan – danas. Paket u hodniku. Alex (Milan Peschel), suprug i otac troje djece, napušta svoj stan kako bi iz automobila izvadio vino. U zabuni koja slijedi, otrgnut je od svakodnevnog života i ne uspijeva više nikada naći svoje uporište. Maxi (Luna Wedler), njegova kći i snažna mlada žena, kreće u ono što bi moglo proći kao život. To je ipak brutalni postupak odvikavanja, a ona završava ljutita i zahtjevna za odgovorima. Karl (Jannis Niewöhner) krenuo je davno.

Zavodljiv je, pametan i ima odgovore za kojima Maxi žudi. Mami je, prepoznajući njezin bijes i pruža potreban izlaz. Dio rastućeg radikalnog pokreta, pleše s njom na bridu. Danas u Berlinu. I sutra u Pragu. Uskoro u Strasbourgu i cijeloj Europi. Ovo je hvatanje snage. Je Suis Karl režira njemački filmaš Christian Schwochow, prethodno režiser filmova Novemberkind, Cracks in the Shell, West, Paula i The German Lesson, kao i nekih TV djela, uključujući “Loše banke” i “Kruna”. Scenarij potpisuje Thomas Wendrich.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Luna Wedler, Jannis Niewöhner, Edin Hasanovic, Fleur Geffrier, Milan Peschel, Elizaveta Maximová, Marlon Boess, Anna Fialová, Daniela Hirsh, Aziz Dyab, Veronika Bellová, Mélanie Fouché, Laurence Gercke, Hendrik Voß
Redatelj: Christian Schwochow
Scenarist: Thomas Wendrich
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: Germany | Czech Republic
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Je Suis Karl:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave