Thursday, May 13, 2021

Je Suis Karl (2021) Trailer Filma

The Match Factory objavio je službeni promotivni trailer za njemački politički triler pod nazivom Je Suis Karl, koji je nedavno najavljen za predstojeći filmski festival u Berlinu. Film će u ožujku debitirati u rubrici Berlinale Specials kao svjetska premijera, prigodno jer se prvenstveno odvija u Berlinu i bavi se politikom.

Maxi, preživjeli terorističkog napada, pridružuje se zanosnom studentu Karlu i postaje dijelom europskog pokreta mladih; onaj koji teži ni manje ni više nego preuzimanju vlasti. U glumačkoj ekipi filma glume Luna Wedler, Jannis Niewöhner, Milan Peschel, Edin Hasanovic, Fleur Geffrier, Elizaveta Maximová i Marlon Boess. Teško je reći koju stranu političke bitke ovaj film podržava – što bi ionako mogla biti cijela poanta. Barem na temelju ove snimke čini se kako bi se moglo reći da se ti ljudi radikaliziraju. Ali možda ne? U usporedbi s Und Morgen die Ganze Welt, ovaj film izgleda malo potencijalno problematičniji. Ali znatiželjan sam ipak otkriti što se pokušava reći.

Je Suis Karl Film u kinima od 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Negdje u Berlinu. Ne samo neki dan – danas. Paket u hodniku. Alex (Milan Peschel), suprug i otac troje djece, napušta svoj stan kako bi iz automobila izvadio vino. U zabuni koja slijedi, otrgnut je od svakodnevnog života i ne uspijeva više nikada naći svoje uporište. Maxi (Luna Wedler), njegova kći i snažna mlada žena, kreće u ono što bi moglo proći kao život. To je ipak brutalni postupak odvikavanja, a ona završava ljutita i zahtjevna za odgovorima. Karl (Jannis Niewöhner) krenuo je davno.

Zavodljiv je, pametan i ima odgovore za kojima Maxi žudi. Mami je, prepoznajući njezin bijes i pruža potreban izlaz. Dio rastućeg radikalnog pokreta, pleše s njom na bridu. Danas u Berlinu. I sutra u Pragu. Uskoro u Strasbourgu i cijeloj Europi. Ovo je hvatanje snage. Je Suis Karl režira njemački filmaš Christian Schwochow, prethodno režiser filmova Novemberkind, Cracks in the Shell, West, Paula i The German Lesson, kao i nekih TV djela, uključujući “Loše banke” i “Kruna”. Scenarij potpisuje Thomas Wendrich.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Luna Wedler, Jannis Niewöhner, Edin Hasanovic, Fleur Geffrier, Milan Peschel, Elizaveta Maximová, Marlon Boess, Anna Fialová, Daniela Hirsh, Aziz Dyab, Veronika Bellová, Mélanie Fouché, Laurence Gercke, Hendrik Voß
Redatelj: Christian Schwochow
Scenarist: Thomas Wendrich
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: Germany | Czech Republic
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Je Suis Karl:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU