Sunday, October 24, 2021
HomeTraileriJiu Jitsu (2020) Trailer Filma

Jiu Jitsu (2020) Trailer Filma

-

Svemirski portali. Svemirci. Jiu-Jitsu borci. Bitka za opstanak Zemlje. Nicolas Cage, Tony Jaa i Frank Grillo. Od redatelja filma “Kickboxer: Retaliation”. Enuff je rekao!

Pogledajte službenu najavu za totalno zastrašujuću akciju o borilačkim invazijama vanzemaljaca “Jiu Jitsu”, koja Nicolasa Cagea u svom najluđem kavezu vidi kao dugodlakog zavjereničkog luđaka koji vjeruje da je moćni svemirski vanzemaljac upravo sletio na Zemlju i jedini način da ga pobijedimo je da se najveći svjetski borci za Jiu-Jitsu bore s njim na smrt. I ispostavilo se … u svemu je potpuno u pravu!

U režiji i scenariju producenta B-filma, Dimitrija Logothetisa (Kickboxer: Retaliation & Vengeance), u akcijskom filmu pojavljuju se i zvijezde borilačkih vještina Tony Jaa (Ong Bak), Alain Moussi (Kickboxer: Retaliation & Vengeance), Frank Grillo (Kapetan Amerika), Rick Yune (Čovjek sa željeznim šakama), Juju Chan (Wu Assassins) i Marie Avgeropoulos (The 100).

Jiu Jitsu Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Drevni poredak boraca Jiu Jitsu suočava se sa opakom rasom vanzemaljskih osvajača u epskoj borbi za opstanak Zemlje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Nicolas Cage, Tony Jaa, Alain Moussi, Frank Grillo, Rick Yune, Marie Avgeropoulos, Juju Chan
Redatelj: Dimitri Logothetis
Scenarist: Dimitri Logothetis, Jim McGrath
Žanr Filma: Akcija, Fantazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts