Monday, June 21, 2021

Judas and the Black Messiah (2021) Trailer Filma

Judas and the Black Messiah Film (2021) Ovo je nevjerojatna i šokantna istinita priča o tome kako je FBI pred predsjednikom stranke Black Black Panther Fredom Hamptonom potajno istraživao prije nego što je konačno ubijen 1969. godine.

“Judas and the Black Messiah”, za koji je objavljen novi službeni trailer, nova je povijesno-biografska drama Warner Bros i HBO MAX u kojoj glume glumac nominiran za Oscara Daniel Kaluuya (Izlazi, Crna pantera) i LaKeith Stanfield (Atlanta , Oprosti što te smetam).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kaluuya tumači vođu Crne Pantere Freda Hamptona, dok Stanfield glumi Williama O’Neala, FBI-ovog doušnika. O’Neal je bila sitna krađa automobila koju je FBI regrutirao da se infiltrira u stranku Crna Pantera. Njegov posao bio je špijunirati Hamptona i dokumentirati njegovo boravište.

Sporedna uloga također uključuje Jesse Plemons, Dominique Fishback, Ashton Sanders i Martin Sheen.

Film je producirao redatelj “Crna pantera” Ryan Coogler, a režirao ga je i napisao zajedno s njim televizijski voditelj Shaka King, čija režijska zasluga uključuje epizode “Visoko održavanje”, “Ljudi sa Zemlje” i “Oštro”.

Judas and the Black Messiah Film u kinima od Februara, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

“Možete ubiti revolucionara, ali ne možete ubiti revoluciju.”

U glavnim ulogama su Daniel Kaluuya i LaKeith Stanfield, JUDAS AND THE BLACK MESSIAH film je o izdaji i atentatu na Freda Hamptona, predsjednika stranke Black Panther.

Predsjednik Fred Hampton (Daniel Kaluuya) imao je 21 godinu kad ga je FBI ubio, prisilivši sitnog kriminalca po imenu William O’Neal (LaKeith Stanfield) da im pomogne ušutkati njega i stranku Crna Pantera. Ali nisu mogli ubiti naslijeđe Freda Hamptona i, 50 godina kasnije, njegove riječi i dalje odjekuju … glasnije nego ikad.

Iako mu je život prekinut, utjecaj Freda Hamptona i dalje odzvanja. Vlada je na Crne Pantere gledala kao na militantnu prijetnju statusu quo i prodala tu laž prestrašenoj javnosti u vrijeme sve većih građanskih nemira. Ali percepcija Pantera nije bila stvarnost. U unutarnjim gradovima diljem Amerike pružali su besplatan doručak djeci, pravne usluge, medicinske klinike i istraživanje srpastih anemija te političko obrazovanje. A upravo je predsjedavajući Fred u Chicagu prepoznao snagu multikulturalnog jedinstva za zajedničku svrhu, stvorio je Rainbow koaliciju – udružujući snage s drugim potlačenim narodima u gradu u borbi za jednakost i političko osnaživanje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons, Dominique Fishback, Ashton Sanders, Martin Sheen, Algee Smith, Darrell Britt-Gibson. Dominique Thorne, Amari Cheatom, Caleb Eberhardt, Lil Rel Howery
Redatelj: Shaka King
Scenarist: Will Berson, Shaka King
Žanr Filma: Biografski, Drama, Historiski
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU