Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriJungle Cruise 2021 Trailer Filma

Jungle Cruise 2021 Trailer Filma

- Advertisement -

Dwayne Johnson kapetan je riječnog broda koji vas za pravu cijenu želi povesti kamo god želite. Ali ako samo slučajno umrete dok stižete tamo – pa, nemojte se iznenaditi ako cijena poskupi.

Pogledajte prvi službeni trailer za Disneyjev novi uzbudljiv pustolovni film “Jungle Cruise“, koji je inspiriran klasičnom vožnjom tematskog parka Disneylandom.

- Advertisement -

Glumi Emily Blunt (Tiho mjesto) kao odvratnu englesku istraživačicu koja želi pronaći mitsko ljekovito stablo u amazonskoj šumi. Završava usluge vrhovnog kapetana riječne brodice (Johnson) koji zna njegov put oko rijeke džungle, ali ne nužno i opasnosti, jer se obojica suočavaju s nekoliko opasnih situacija.

U režiji španjolskog akcijskog šefa Jaumea Collet-Serra (The Shallows, The Commuter, Non-Stop) pustolovni komičar britanski komičar Jack Whitehall kao lako uplašeni brat Bluntovog lika.

Paul Giamatti, Jesse Plemons i Edgar Ramirez također su zajedno.

Jungle Cruise Film u kinima od Jula, 2021 !

Radnja Ukratko:

Inspirisan čuvenom vožnjom tematskim parkom u Disneylandu, Disneyeva JUNGLE CRUISE avanturistička je ekspedicija Amazon-džungla u kojoj glumi Dwaynea Johnsona kao karizmatičnog kapetana riječne brodice i Emily Blunt kao odlučna istraživača u istraživačkoj misiji.

Jungle Cruise Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Jack Whitehall. Paul Giamatti, Jesse Plemons, Edgar Ramirez
Redatelj: Jaume Collet-Serra
Scenarist: Glenn Ficarra, Michael Green
Žanr Filma: Avantura, Familijarni, Fantazija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -