Wednesday, May 22, 2024

Kodachrome (2017) Trailer

Share

- Advertisement -

Netflix je objavio službeni trailer za nadolazeći film Kodachrome . Jason Sudeikis pridružuje se Ed Harrisu i Elizabeth Olsen u ovom filmu koji je režisiran od Marku Rasa.

U kinima od 20. April 2018. Godine
Naziv: Kodachrome (2017)

Žanr Filma: Drama
Trajanje: 1h 40min
Redatelj:  Mark Raso
Scenarist: A.G. Sulzberger (based upon an article by), Jonathan Tropper (screenplay)
Glavne Uloge: Elizabeth Olsen, Bruce Greenwood, Ed Harris
Radnja Filma: U filmu, Matt Ryder (Sudeikis) je ubjeđen da vozi svog otuđenog i umirućeg oca Bendžamina Rydera (Harrisa), kako bi isporučio četiri stare role od filmova Kodachrome u posljednji laboratorij na svijetu koji ih može razviti prije nego što se zatvori. Zajedno s Benovom medicinskom sestrom Zooeyom (Olsen), trojac se kreću svijetom koji se mijenja s analognog na digitalni, dok pokušava ostaviti prošlost iza sebe.

 

Trailer Filma:  

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave