Saturday, April 10, 2021

Kung Fu Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za novu, nadolazeću seriju borilačkih vještina “Kung Fu”, koja će se emitirati sljedeći mjesec na CW.

Labavo nadahnuta klasičnom istoimenom serijom iz 1972. godine u kojoj je glumio mladog Davida Carradinea, rodno preokrenuta akcijska serija Oliviju Liang (iz natprirodne serije “Ostavštine”) tumači kao Nickyja, Kineza iz Amerike koji odustaje od fakulteta da bi se upustio u putovanje koje mijenja život tijekom kojeg je uče kung-fuu nakon što se pridružila udaljenom samostanu u Kini. Sa svojim novopečenim borilačkim vještinama, vraća se kući, da bi otkrila kako njezin grad muče kriminal i korupcija.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Christina M. Kim (Blindspot, Lost) i izvršni producent Robert Berens (Supernatural), CW serija također glumi Tzi Ma (Arrival, The Farewell), Tan Kheng Hua (Ludi bogati Azijati), Eddie Liu (Silicijska dolina), Shannon Dang (Izvini za gubitak), Yvonne Chapman (The 100), Gavin Stenhouse (Black Mirror: San Junipero) i Gwendoline Yeo (Očajne domaćice).

Kung Fu Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Kriza četvrt života uzrokuje da mlada Kinez-Amerikanka napusti fakultet i putuje u izolirani samostan u Kini koji joj mijenja život.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Olivia Liang, Tzi Ma, Kheng Hua Tan, Jon Prasida, Shannon Dang, Eddie Liu, Yvonne Chapman, Gavin Stenhouse, Gwendoline Yeo, Tony Chung
Kreator: Christina M. Kim
Žanr: Akcija, Avantura, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU