Lady of the Manor (2021) TRAILER Filma

Pogledajte službeni trailer za “Lady Of The Manor”, novu neobičnu komediju o nadnaravnom zabušavanju u kojoj glume Melanie Lynskey, Judy Greer i Justin Long.

- Advertisement -

Film, čiji su koautor i ko-redatelj Justin Long i njegov brat Christian Long, glumi Melanie Lynskey kao neumoljivog štrebera koji prihvaća posao tumača povijesti u jednoj staroj kuriji. Njezin je posao pretvarati se da je “Lady of the Manor” i ugostiti vodiče. No, kad se duh prave Lady Wadsworth (glumi Judy Greer), ova štreberska razbojnica prisiljena je naučiti kako se ponašati kao prava južnjačka dama.

Justin Long glumi kao profesor lokalne povijesti, dok Ryan Phillippe glumi bogatog južnjačkog playboya. Luis Guzman i Patrick Duffy također su glumili u indie komediji.

Lady of the Manor Film u kinima od Septembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Prošlost i sadašnjost sudarit će se u ovoj nadnaravno smiješnoj komediji kad je stolarka Hannah (Melanie Lynskey) angažirana da glumi Lady Wadsworth (Judy Greer), južnjačku ljepoticu koja je umrla 1875., na turneji po Wadsworth Manoru. Hannah, vruća zbrka, misli da može lažirati – sve dok se ne pojavi duh Lady Wadsworth! Lady Wadsworth govori Hannah da je vrijeme da promijeni svoje divlje načine – a ona će je proganjati dok to ne učini – u ovom urnebesnom filmu u kojem glume Justin Long i Ryan Phillippe.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Melanie Lynskey, Judy Greer, Justin Long, Ryan Phillippe, Luis Guzman, Patrick Duffy
Redatelj: Christian Long, Justin Long
Scenarist: Christian Long, Justin Long
Žanr Filma: Komedija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Lady of the Manor Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...