Wednesday, June 19, 2024

Land (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za nadolazeći redateljski prvijenac Robina Wrighta “Land”.

Smješten u divljini Wyominga u Stjenovitom gorju, film Robina Wrighta (Wonder Woman 1984, House of Cards) vidi kao emocionalno povučenu ženu koja iz velikog grada napušta život u malu osamljenu kolibu u šumi.

Iako je neiskusan i loše pripremljen za izuzetno oštru zimu, Wrightov lik našao se u očajnom i ranjivom stanju. To je dok je ne iznenadi posjet lokalnog lovca koji je na kraju nauči kako preživjeti u divljini. Glumi ga hvaljeni meksički glumac Demian Bichir, iz filmova “The Hateful Eight” i “A Better Life”.

Land Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Od hvaljene glumice Robin Wright dolazi njezin redateljski prvijenac LAND, potresna priča o potrazi žene za smislom u ogromnoj i surovoj američkoj divljini. Edee (Wright), nakon nedokučivog događaja, postaje nesposobna da ostane povezana sa svijetom koji je nekada poznavala i suočavajući se s tom neizvjesnošću, povlači se u veličanstvene, ali neoprostive, divljine Stjenjaka. Nakon što je lokalni lovac (Demian Bichir) vrati s ruba smrti, mora ponovno pronaći način za život.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Robin Wright, Demian Bichir, Kim Dickens, Warren Christie
Redatelj: Robin Wright
Scenarist: Jesse Chatham, Erin Dignam
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 89min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave