Monday, May 16, 2022
HomeTraileri'Landscapers' Trailer: Mini serija sa Olivia Colman i David Thewlis

‘Landscapers’ Trailer: Mini serija sa Olivia Colman i David Thewlis

-

HBO je objavio prvi službeni teaser za “Landscapers”, novu, nadolazeću ograničenu mini-seriju o istinitom zločinu u kojoj glume Oscar i dobitnica Emmyja Olivia Colman i nominirani za Emmy David Thewlis.

Britanska drama u četiri dijela inspirirana je stvarnim događajima, a tiče se jezive istinite priče o naizgled običnom britanskom bračnom paru koji je više od desetljeća čuvao mračnu i jezivu tajnu. Kada policijska istraga otkrije mrtva tijela zakopana u njihovom dvorištu, par postaje jedan od najozloglašenijih ubojica u britanskoj povijesti.

Colman glumi dramatiziranu verziju Susan Edwards, blage Britanke koja je uz pomoć svog supruga Chrisa (Thewlis) pucala u svoje roditelje i pokopala ih u stražnjem vrtu.

Ed Sinclair je napisao mini-seriju, koju je režirao Will Sharpe, koji je također vodio nadolazeći biografski film iz razdoblja s Benedictom Cumberbatchom i Claire Foy, “The Electrical Life of Louis Wain”.

“Landscapers” serija od Decembra, 2021

Tv Series Radnja ukratko

Inspirirani stvarnim događajima, “Landscapers” priča jedinstvenu ljubavnu priču koja uključuje Chrisa i Susan Edwards (Thewlis i Colman), naizgled običan britanski par koji postaje žarište izvanredne istrage kada se dva mrtva tijela otkriju u stražnjem vrtu njihove kuće u Nottinghamu.

“Landscapers” Trailer Tv Series:

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Olivia Colman, David Thewlis, Kate O’ Flynn, Dipo Ola, Samuel Anderson, David Hayman, Felicity Montagu, Daniel Rigby

Kreator

Will Sharpe

Žanr

Komedija, Krimi, Drama, Recenzije Serija

Trajanje /

Zemlja

UK, USA

Objavio IMDB

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts