Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriLast Letter from Your Lover (2021) Trailer Film

Last Letter from Your Lover (2021) Trailer Film

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za romantičnu dramu “Last Letter from Your Lover”, koja se temelji na knjizi najprodavanijeg autora Jojoa Moyesa, slave “Me Before You”.

Nakon što je otkrila skrivenu zalihu ljubavnih pisama iz 1960-ih, londonska novinarka (glumi je Felicity Jones) počinje istraživati staru, nezakonitu ljubavnu vezu između oženjene društvenice i njezinog tajnog ljubavnika (glume je Shailene Woodley i Callum Turner).

- Advertisement -

Film je režirao filmaš Augustine Frizzell, koji je debitirao u dugometražnoj komediji “Never Goin ‘Back” iz 2018. godine. Frizzell je također režirao pilot epizodu hit HBO-ove serije “Euforija”.

Last Letter from Your Lover Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Zabranjenu ljubavnu vezu između para iz 1960-ih (Shailene Woodley i Callum Turner) otkriva ambiciozna današnja novinarka (Felicity Jones) nakon što pronađe mnoštvo tajnih ljubavnih pisama. Adaptirano iz brišućeg, romantičnog romana Jojoa Moyesa, a glumili su Joe Alwyn i Nabhaan Rizwan.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner, Nabhaan Rizwan, Joe Alwyn, Emma Appleton, Ncuti Gatwa, Ann Ogbomo, Ben Cross, Diana Kent
Redatelj: Augustine Frizzell
Scenarist: Jojo Moyes, Nick Payne
Žanr Filma: Romansa, Drama Filmovi 2021
Trajanje filma: 110 min | Godina: 2021
Zemlja: Kanada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -