Tuesday, May 24, 2022
HomeTraileriLast Moment Of Clarity (2020) Trailer Filma

Last Moment Of Clarity (2020) Trailer Filma

-

Službeni trailer objavljen je za “Last Moment Of Clarity”, triler u stilu Hitchcockiana o muškarcu koji vjeruje da je njegova ubijena djevojka nekako još uvijek živa.

Napisali i režirali prvi filmski producenti Colin Krisel i James Krisel, novi-triler zvijezda novakinja Zach Avery (Bijela vrana) sa zvijezdom “Spremna ili ne” Samara Weaving kao misteriozna mrtva žena za koju se čini da je čudesno uskrsnula.

Film prati Sama, Amerikanca koji živi u Parizu i koji svjedoči kako je njegovu djevojku ustrijelio i ubio opasni europski mafijaš. Nakon godina skrivanja, Sam se vraća u Ameriku, samo da nasumično ugleda ženu u Hollywoodu koja ima upečatljivu sličnost sa njegovom mrtvom djevojkom.

Last Moment Of Clarity film u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Nakon što su njegovu djevojku Georgia (Samara Weaving) ubili europski mafijaši, Sam (Zach Avery) bježi u Pariz kako bi se sakrio. Godinama kasnije, u holivudskom filmu vidi ženu za koju je siguran da je Georgia. U L.A.-u da istraži, on nailazi na zagonetnu Kat (Carly Chaikin), koja impulzivno odluči pomoći mu u njegovoj potrazi. Ali kad se Sam upozna s misterioznom glumicom licem u lice, njegov se život vrti izvan kontrole.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Zach Avery, Samara Weaving, Carly Chaikin, Brian Cox, Udo Kier, Pasha D. Lychnikoff, Hal Ozsan
Redatelj: Colin Krisel, James Krisel
Scenarist: Colin Krisel, James Krisel
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts