Tuesday, April 13, 2021

Lazy Susan (2020) Trailer Filma

Emmy pobjednik “Will & Grace” zvijezda Sean Hayes glumi duhovitu ženu u srednjim godinama u nadolazećoj komediji “Lazy Susan”, za koju je objavljen službeni trailer.

Hayes je scenarij napisao zajedno s glumicama stripa Carrie Aizley (Najbolje u showu) i Darlene Hunt (Parkovi i rekreacija), a obojica su također glumila u filmu koji je režirao Nick Peet.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Komedija prati život Susan, same sebe, a uključuje Jima Rash-a (zajednica), Margo Martindale (kolovoz: Osage County), Allison Janney (I Tonya) i Matthewa Brodericka (producenti). -centrirana čudna igra (koju igra Hayes), koja je putovala kroz život bez brige o tuđim osjećajima ili potrebama. Sve do jednog dana odluči se potruditi biti bolja osoba prije nego što otuđi sve svoje prijatelje i obitelj.

Lazy Susan Film u kinima od Aprila, 2020 !

Radnja Ukratko:

Cjelovite zvijezde, uključujući dobitnika nagrade Emmy, Seana Hayesa, dobitnika Oscara Allison Janney, Matthew Broderick i dobitnika nagrade Emmy Margo Martindale, ističu ovu sjajno smiješnu komediju o ženi na rubu koja više nema gdje ići.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Susan (Hayes) je oduvijek bila egocentrična osoba u svojoj obitelji koja je lijeno klizala kroz život s bezobzirnom podrškom sve dok se jednog dana ne probudi i shvati da je sredovječna bez posla, odnosa i sve otuđenije obitelji. Konačno se odlučuje preuzeti na sebe i preokrenuti stvari, ali nikad prije nije učinila ništa sama, borba je stvarna (i smiješna) jer Susan postaje žena kakva je oduvijek željela biti, i to sve sama.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sean Hayes, Carrie Aizley, Darlene Hunt, Jim Rash, Margo Martindale, Allison Janney, Matthew Broderick, Danny Johnson
Redatelj: Nick Peet
Scenarist: Carrie Aizley, Sean Hayes
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU