Thursday, June 13, 2024

Let It Snow (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za nadolazeći film “Let it Snow” o ukrajinskoj glumici Ivanni Sakhno (Pacific Rim: Uprising, The Spy Who Dumped Me) kao slobodnjački snowboarder koji je na odmoru iz pakla.

U potrazi za nekim uzbuđenjem, par za bordanje (koji su igrali Sakhno i Alex Hafner) otputovao je u zabačeno europsko odmaralište. Planiraju napraviti malo freeridinga, što je stil snowboardinga koji se obično izvodi na prirodnom terenu bez postavljanja staza ili pravila. Ali dobivaju više nego što su se založili kad se ušuljaju na zabranjenu padinu i nađu se zarobljeni u jezivoj situaciji s taocima.

Let It Snow Film u kinima od Septembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Zastrašujući spoj akcije i horora, Let It Snow može biti samo potez vašeg života. Dok Mia i Max posjećuju udaljeno europsko odmaralište za slobodniji odmor na snowboardingu, ignoriraju uznemirujuće priče recepcionara o neobjašnjivim smrću na obližnjim stazama. Ali kad se prikradu na zabranjenu padinu, Max nestaje, a Mia se nađe u napadu. Sada se ona mora hrabro boriti protiv jahača kao i golema lavina ako se nada da će preživjeti …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ivanna Sakhno, Alex Hafner, Tinatin Dalakishvili
Redatelj: Stanislav Kapralov
Scenarist: Stanislav Kapralov, Omri Rose
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: Ukraine | Georgia
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave