Thursday, June 24, 2021

Leverage: Redemption Season 1 (2021) Trailer Serije

Nakon razmaka od gotovo deset godina, originalna posada “Leverage” ponovno se okupila! A sada korumpirani bogati i moćni nemaju gdje pobjeći.

Pogledajte službenu najavu za “Leverage: Redemption”, predstojeće oživljavanje kultne kriminalne serije od izvršnog producenta Deana Devlina (scenarista i producenta “Dana neovisnosti” i “Zvjezdanih vrata”).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Poput mješavine Robina Hooda, The A-Team-a i Equalizer-a, “Leverage” je lagana serija vigilante izvođača koja se prvotno prikazivala pet sezona na TNT-u.

U glavnim su ulogama Gina Bellman (Coupling), Aldis Hodge (One Night in Miami), Christian Kane (The Librarians) i Beth Riesgraf (68 Whisky) koji su se vratili u ovu mini seriju okupljanja / oživljavanja od osam epizoda koja će biti objavljeni u ljeto na streaming platformi IMDb TV.

Serija se usredotočuje na tim antijunaka – “udarača”, stručnjaka za oružje, Eliota Spencera (Kane), hakera za računalne tehnologije Aleca Hardisona (Hodge), lopova provalnika mačaka Parker (Riesgraf) i izvrsnu majstoricu Sophie Devereaux (Bellman ) – koji koriste svoje vještine za izvođenje pljački u borbi protiv nepravdi poduzeća i vlade.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Timothy Hutton glumio je u seriji kao bivši istražitelj osiguranja Nate Ford koji djeluje kao organizator tima. Zbog nedavnih optužbi, Hutton se neće vratiti. Umjesto toga, Noah Wyle (ER, The Librarians) dodan je u glumačku ekipu, glumeći bivšeg mračnog korporativnog pravnika koji je, u pokušaju iskupljenja, okupio stari tim “Leverage” za novu misiju.

Aleyse Shannon (Crni Božić) također se pridružila glumačkoj postavi kao Hardisonova udomiteljica koja također ima vještine hakiranja.

Leverage: Redemption Season 1 Episode 1 od Jula, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

U ovom novom ponavljanju i novom svijetu posada Leveragea gledala je kako bogati i moćni nastavljaju uzimati ono što žele bez posljedica. Grifter Sophie Devereaux (Gina Bellman), lopov Parker (Beth Riesgraf), napadač Eliot Spencer (Christian Kane) i haker Alec Hardison (Aldis Hodge) gledali su kako se svijet mijenja tijekom posljednjih osam godina. Od njihovog posljednjeg posla, bogatiji postaju lakši – a ponekad i legalni – bogatiji postaju bogatiji, a moćni gnječe svakoga tko im se nađe na putu.

Kako bi se pozabavio promjenama u svijetu oko njih, tim pronalazi novu krv u Harryju Wilsonu (Noah Wyle), korporativnom pravniku koji traži iskupljenje nakon što je shvatio da je cijelu svoju karijeru sjedio na pogrešnoj strani stola, i Breanna Casey (Aleyse Shannon), Hardisonova udomiteljica koja ima sposobnosti za računala, robotiku i upadanje u probleme.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Gina Bellman, Aldis Hodge, Christian Kane, Beth Riesgraf, Noah Wyle, Aleyse Shannon
Kreator: Chris Downey, John Rogers
Žanr: Krimi, Misterija, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU