Friday, July 19, 2024

Leverage: Redemption Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Nakon razmaka od gotovo deset godina, originalna posada “Leverage” ponovno se okupila! A sada korumpirani bogati i moćni nemaju gdje pobjeći.

Pogledajte službenu najavu za “Leverage: Redemption”, predstojeće oživljavanje kultne kriminalne serije od izvršnog producenta Deana Devlina (scenarista i producenta “Dana neovisnosti” i “Zvjezdanih vrata”).

Poput mješavine Robina Hooda, The A-Team-a i Equalizer-a, “Leverage” je lagana serija vigilante izvođača koja se prvotno prikazivala pet sezona na TNT-u.

U glavnim su ulogama Gina Bellman (Coupling), Aldis Hodge (One Night in Miami), Christian Kane (The Librarians) i Beth Riesgraf (68 Whisky) koji su se vratili u ovu mini seriju okupljanja / oživljavanja od osam epizoda koja će biti objavljeni u ljeto na streaming platformi IMDb TV.

Serija se usredotočuje na tim antijunaka – “udarača”, stručnjaka za oružje, Eliota Spencera (Kane), hakera za računalne tehnologije Aleca Hardisona (Hodge), lopova provalnika mačaka Parker (Riesgraf) i izvrsnu majstoricu Sophie Devereaux (Bellman ) – koji koriste svoje vještine za izvođenje pljački u borbi protiv nepravdi poduzeća i vlade.

Timothy Hutton glumio je u seriji kao bivši istražitelj osiguranja Nate Ford koji djeluje kao organizator tima. Zbog nedavnih optužbi, Hutton se neće vratiti. Umjesto toga, Noah Wyle (ER, The Librarians) dodan je u glumačku ekipu, glumeći bivšeg mračnog korporativnog pravnika koji je, u pokušaju iskupljenja, okupio stari tim “Leverage” za novu misiju.

Aleyse Shannon (Crni Božić) također se pridružila glumačkoj postavi kao Hardisonova udomiteljica koja također ima vještine hakiranja.

Leverage: Redemption Season 1 Episode 1 od Jula, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

U ovom novom ponavljanju i novom svijetu posada Leveragea gledala je kako bogati i moćni nastavljaju uzimati ono što žele bez posljedica. Grifter Sophie Devereaux (Gina Bellman), lopov Parker (Beth Riesgraf), napadač Eliot Spencer (Christian Kane) i haker Alec Hardison (Aldis Hodge) gledali su kako se svijet mijenja tijekom posljednjih osam godina. Od njihovog posljednjeg posla, bogatiji postaju lakši – a ponekad i legalni – bogatiji postaju bogatiji, a moćni gnječe svakoga tko im se nađe na putu.

Kako bi se pozabavio promjenama u svijetu oko njih, tim pronalazi novu krv u Harryju Wilsonu (Noah Wyle), korporativnom pravniku koji traži iskupljenje nakon što je shvatio da je cijelu svoju karijeru sjedio na pogrešnoj strani stola, i Breanna Casey (Aleyse Shannon), Hardisonova udomiteljica koja ima sposobnosti za računala, robotiku i upadanje u probleme.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Gina Bellman, Aldis Hodge, Christian Kane, Beth Riesgraf, Noah Wyle, Aleyse Shannon
Kreator: Chris Downey, John Rogers
Žanr: Krimi, Misterija, Triler, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave