Saturday, June 15, 2024

Licorice Pizza (2021) TRAILER Filma

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za nestrpljivo očekivani novi igrani film PTA -e “Licorice Pizza”, koji se naizgled osjeća kao povratak u redateljevo djetinjstvo i rane filmove.

Od pisca/redatelja Paula Thomasa Andersona dolazi novi film o punoljetstvu koji se događa u Los Angelesu 1970-ih, u čijem je središtu profesionalni tinejdžer koji se beznadno zaljubljuje u djevojku svojih snova.

Predstojeći film predstavlja prvog glumca Coopera Hoffmana, koji je također poznat kao sin pokojnog glumca Philipa Seymoura Hoffmana.

U filmu Cooper Hoffman glumi Garyja Valentinea, profesionalnog dječjeg glumca, koji je i društveno neugodan srednjoškolac iz doline San Fernando. Garyjev se život pogorša kad upozna i zaljubi se u lokalnu, slobodoumnu djevojku. Svira je indie rock pjevačica/glazbenica Alana Haim, iz sestrinskog trio sastava “Haim”.

Bradley Cooper također je glumio u filmu, portretirajući slavnog frizera iz 70-ih Jona Peters koji je bio poznat po romantičnoj vezi s glumicom Barbrom Streisand prije nego što je postao veliki holivudski filmski producent (Batman, Wild Wild West) 80-ih i 90-ih .

U sporednoj postavi su i Sean Penn, Tom Waits, Benny Safdie i Maya Rudolph.

“Licorice Pizza” deveti je igrani film Paula Thomasa Andersona i četvrti koji će se postaviti u njegov grad iz djetinjstva u dolini San Fernando, nakon Boogie Nightsa, Magnolije i Punch-Drunk Love.

Licorice Pizza Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

LICORICE PIZZA priča je o Alani Kane (Alana Haim) i Garyju Valentineu (Cooper Hoffman) koje odrastaju, trče uokolo i zaljubljuju se u dolini San Fernando, 1973. Napisao i režirao Paul Thomas Anderson, film prati izdajničke navigacija prve ljubavi.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Cooper Hoffman, Alana Haim, Sean Penn, Tom Waits, Bradley Cooper, Benny Safdie, Maya Rudolph, Skyler Gisondo, Mary Elizabeth Ellis, Destry Allyn Spielberg, Joseph Cross, Nate Mann
Redatelj: Paul Thomas Anderson
Scenarist: Paul Thomas Anderson
Žanr Filma: Komedija, Drama Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

LICORICE PIZZA Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave