Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriLocke & Key Season 1 (2020) Trailer Serije

Locke & Key Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za “Lock & Key”, novu natprirodnu fantastičnu-horor seriju Netflixa koja se temelji na najprodavanijim grafičkim romanima horor-romanopisaca Joea Hilla (NOS4A2, Horns) i umjetnika stripa Gabriela Rodrigueza.

Nakon što su se preselili u dom svog pokojnog oca, troje braće i sestara otkrivaju kolekciju čarobnih ključeva koji svaki otključavaju različita vrata u različit nepoznati svijet.

- Advertisement -

Executive producirali Carlton Cuse (Lost, Bates Motel), Aron Eli Coleite (Daybreak) i Meredith Averill (The Haunting of Hill House), zvijezde serije Netflix Connor Jessup (američki kriminal), Emilia Jones (Brimstone) i Jackson Robert Scott (IT: Poglavlje 1 i 2) kao braća i sestre Locke, Tyler, Kinsey i Bode.

Glumce čine još i Darby Stanchfield, Sherri Saum, Griffin Gluck, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet i Steven Williams.

Locke & Key Season 1 Episode 1 u Februaru, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Zasnovan na najprodavanijim grafičkim romanima Joea Hilla i Gabriela Rodrigueza, LOCKE & KEY prati tri brata i sestre koji se nakon ubojstva svog oca presele u dom svojih predaka samo kako bi pronašli kuću koja ima čarobne ključeve koji im pružaju ogroman niz moći i sposobnosti.

Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Connor Jessup, Jackson Robert Scott, Emilia Jones, Darby Stanchfield. Sherri Saum, Griffin Gluck, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet, Steven Williams
Kreator: /
Žanr: Drama, Fantazija, Horor, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: Official Netflix

Lock & Key Trailer Tv Series:

- Advertisement -