Sunday, April 11, 2021

Locked Down (2021) Trailer Filma

Kada je novopečeni par prisiljen ostati kod kuće zbog svjetske pandemije, njihovi se životi razvijaju na iznenađujuće načine u ovom novom mračno-strip filmu redatelja Douga Limana (Gospodin i gospođa Smith, The Bourne Identity) i scenarista Stevena Knighta ( Dirty Pretty Things, Peaky Blinders).

Pogledajte službenu najavu za “Locked Down”, novi HBO MAX originalni film u kojem glume Anne Hathaway i Chiwetel Ejiofor kao par koji živi u Londonu koji su se odlučili odvojiti, ali su prisiljeni ostati kod kuće zbog pandemije CO-19. Kako im se životi i dalje nagrizaju – jedno ostaje bez posla, a drugo mora otpustiti njezino osoblje, dogovore se da će posljednji put raditi zajedno. Likovi Hathawaya i Ejiofora odlučili su upotrijebiti svoj jedinstveni skup vještina kako bi ukrali dijamant vrijedan više milijuna dolara tijekom obveznog zaključavanja Londona.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Snimao se u Londonu samo 18 dana tijekom pandemije CO-19, u filmu se također pojavljuju i gosti Ben Kingsley, Stephen Merchant, Dule Hill, Jazmyn Simon, Mindy Kaling, Lucy Boynton, Ben Stiller i Mark Gatiss.

Locked Down Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Baš kad se odluče razdvojiti, Linda (Anne Hathaway) i Paxton (Chiwetel Ejiofor) pronalaze kako život ima i druge planove kad zaglave kod kuće u obveznom karanetenu. Pokazalo se da je zajedničko stanovanje izazov, ali potaknuto poezijom i obilnim količinama vina, zbližit će ih na najnevjerojatniji način.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Ben Kingsley, Stephen Merchant, Dule Hill, Jazmyn Simon, Mindy Kaling, Lucy Boynton, Ben Stiller, Mark Gatiss
Redatelj: Doug Liman
Scenarist: Steven Knight
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma: /
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Pogledajte Lock Down Trailer Filma

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU