Love, Guaranteed (2020) Trailer Filma

Nakon nekoliko stvarno loših datuma, tip unajmljuje odvjetnika koji će tužiti internetsku stranicu za pronalaženje zbog navodnih zlouporaba. No, na kraju se zaljubio u svog odvjetnika u ovom melodramatičnom rom-comu za Netflix.

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za film “Love, Guaranteed”, u kojem glumi Rachael Leigh Cook (ona je sve to) kao odvjetnicu koja se bavi upoznavanjem, a koja se bavi najvećim slučajem u karijeri, samo kako bi razvila romantične osjećaje prema svom novom klijentu, kojeg glumi Damon Wayans Jr (Happy Endings, Nova djevojka).

Heather Graham (Boogie Nights) ko-zvijezde filma. Ona je ta koju pokušavaju tužiti. Igra žestokog izvršnog direktora popularne web stranice za upoznavanja.

“Love, Guaranteed” režira Mark Steven Johnson. Njegovi režijski krediti uključuju filmove o superherojima “Daredevil” iz 2003. I “Ghost Rider” iz 2007. godine. Pomagao je i romansom Kristen Bell iz 2010. godine “Kad je u Rimu”.

Love, Guaranteed Film u kinima od Septembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Da bi spasila svoju malu odvjetničku tvrtku, ozbiljna odvjetnica Susan (Rachael Leigh Cook) vodi visoko plaćeni slučaj od Nicka (Damon Wayans Jr.), šarmantnog novog klijenta koji želi tužiti web stranicu za izlaske koja jamči ljubav. No kako se slučaj zagrijava, tako se osjećaju i Susan i Nick osjećaji jedno prema drugom.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Rachael Leigh Cook, Damon Wayans Jr., Heather Graham
Redatelj: Mark Steven Johnson
Scenarist: Hilary Galanoy, Elizabeth Hackett
Žanr Filma: Komedija, Romansa
Trajanje filma: 90 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...