Love Hard (2021) Trailer Filma

Službeni trailer objavljen je za “Love Hard”, novu Netflixovu romantičnu komediju za Božić u kojoj glume Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Jimmy O. Yang (Silicon Valley) i Darren Barnet (Never Have I Ever).

- Advertisement -

Netflix rom-com usredotočen je na beznadno romantičnu ženu iz Los Angelesa po imenu Natalie (Dobrev) koja, dok komunicira putem aplikacije za sastanke, misli da je uspostavila snažnu ljubavnu vezu sa dobrim i avanturističkim tipom na istočnoj obali (Barnet). No, nakon iznenadnog božićnog posjeta njegovoj kući, Natalie otkriva da ju je ulovio romantično izazovni štreber po imenu Josh (Yang), koji je fotografije svog prijatelja iz djetinjstva koristio kao svoje profilne slike.

Dok mu je duboko žao i kaje se, Josh pokušava ispraviti stvari postavljajući Natalie sa svojim prijateljem iz djetinjstva, Tagom. I nakon nekoliko spojeva, Natalie shvaća da Tag možda nije pravi momak za nju. Pitanje je je li sve to vrijeme razvijala romantične osjećaje prema Joshu?

Love Hard Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Romantična komedija o lažima koje govorimo iz ljubavi. Nesretna zaljubljena djevojka iz LA-a (Nina Dobrev) zaljubljuje se u grubog tipa s istočne obale (Darren Barnet) na aplikaciji za sastanke i odlučuje ga iznenaditi za blagdane-samo otkriva da ju je ulovio njegov prijatelj iz djetinjstva (Jimmy O. Yang).

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Nina Dobrev, Jimmy O. Yang, Darren Barnet, Heather McMahan, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover, James Saito, Takayo Fischer, Rebecca Staab, Lochlyn Munro
Redatelj: Hernan Jimenez
Scenarist: Daniel Mackey, Rebecca Ewing
Žanr Filma: Komedija, Romansa, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 44min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Love Hard Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...