Monday, June 21, 2021

Love, Victor Season 1 (2020) Trailer Serije

Da se ne brka s “Ljubav, Simon,” kultnim srednjoškolskim filmom iz 2018. godine Grega Berlantija, iako je Hulu nova originalna serija “Love, Victor” postavljena u isti svemir i također postavljena u istoj izmišljenoj srednjoj školi Creekwood.

Inspiriran najprodavanijom knjigom Becky Albertalli “Simon vs. Homo Sapiens Agenda” (koja je kasnije adaptirana u film “Love, Simon”), “Love, Victor”, nova je Hulu tinejdžerska dramska serija o novom srednjoškolcu u Creekwood High-u, koji se na vlastitom putu samootkrivanja našao na putu kada se susretne sa svojom seksualnom orijentacijom i željom da se zaljubi u pravu osobu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Stvorili su je scenaristi filma “Love, Simon”, Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, zvijezda tekuće serije Michael Cimino (iz “Annabelle Comes Home”) u naslovnoj ulozi.

Ostali članovi glumaca uključuju George Sear, Bebe Wood, Rachel Naomi Hilson, Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira, Anthony Turpel, Mason Gooding, uz nastupe Sophia Bush, Mekhi Phifer, Keiynan Lonsdale i zvijezdu “Love, Simon”, Nick Robinson služeći kao pripovjedači serije.

Love, Victor Season 1 Episode 1, Juni, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Postavljena u svijet revolucionarnog filma 2018. LOVE, SIMON koji je nadahnut priznatim romanom Becky Albertalli, Simon vs. Homo Sapiens Agenda, serija prati Victora, novog učenika u srednjoj školi Creekwood, na njegovom vlastitom putovanju samootkrivanja, suočavajući se s izazovima kod kuće, prilagođavajući se novom gradu i istražujući svoju seksualnu orijentaciju. Kad se sve to čini previše, on se obraća Simonu kako bi mu pomogao da se kreće u usponima i padovima u srednjoj školi.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Michael Cimino, George Sear, Bebe Wood, Rachel Naomi Hilson, Ana Ortiz, James Martinez, Isabella Ferreira. Anthony Turpel, Mason Gooding, Sophia Bush, Mekhi Phifer, Keiynan Lonsdale, Nick Robinson (narrator)
Kreator: Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Žanr: Komedija, Drama, Romansa Tv Series
Trajanje: 30min min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU