Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriLovecraft Country Season 1 (2020) Trailer Serije

Lovecraft Country Season 1 (2020) Trailer Serije

- Advertisement -

HBO je objavio službeni trailer za “Lovecraft Country”, novu povijesnu horor-fantasy seriju temeljenu na istoimenom romanu autora Matt Ruffa.

Dok posuđujemo horor i fantastične elemente HP Lovecraft priča i kombinirajući ih sa starim povijesnim stvarnim stvarnostima, “Lovecraft Country” se odvija u Jim Crow jugu 1950-ih i predviđa Ameriku zasićenu svim vrstama čudovišta stvarni i drugi vrlo natprirodni.

- Advertisement -

Jonathan Majors (Da 5 krvi), Jurnee Smollett-Bell (ptice grabljivice), Courtney B. Vance (Ljudi protiv O.J. Simpsona) i Michael Kenneth Williams (Kad nas vide) zvijezde u ovoj HBO originalnoj seriji, koja govori o priča o putovanju muškarca Afroamerikanca u potrazi za nestalim ocem. Njegova potraga dovodi ga do misterioznog južnog grada koji se spopada s rasnom segregacijom, kao i nadnaravnim čudovištima štikla.

Izvršni producent i adaptiran od strane kreatora “Undergrounda” Miše Green, “Lovecraft Country” također producira suradnju između filmskih stvaralaca J. J. Abramsa (Ratovi zvijezda, Super 8) i Jordana Peelea (Izlazi, SAD).

Lovecraft Country Season 1 Episode 1 od Augusta, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Lovecraft Country, zasnovana na istoimenom romanu Matt Ruffa iz 2016. godine, prati Atticusa Freemana (Jonathan Majors) dok se udružuje s prijateljem Letitijom (Jurnee Smollett-Bell) i ujakom Georgeom (Courtney B. Vance) da bi započeli posao putovanje preko 1950-ih Jim Crow America u potrazi za svojim nestalim ocem (Michael Kenneth Williams). Ovo započinje borbom za preživljavanjem i savladavanjem rasističkih terora bijele Amerike i zastrašujućih čudovišta koja bi se mogla otrgnuti iz korice Lovecraft-a.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jonathan Majors, Jurnee Smollett-Bell, Courtney B. Vance, Michael Kenneth Williams, Aunjanue Ellis, Abbey Lee, Jamie Chung, Jamie Neumann, Mac Brandt
Kreator: Misha Green, Jordan Peele
Žanr: Drama, Fantazija, Horor, Tv Series
Trajanje: 60 min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -