Thursday, May 13, 2021

LUZ (2020) Trailer Filma

Dark Star Pictures otkrio je službeni trailer za intimnu indie dramu Luz, jedan od najnovijih filmova filmaša Jona Garcije. Ruben Gonzales je mladi Latinoamerikanac koji je pao u svijet mafioza.

Kad ga nesreća odvede u zatvor, njegov odnos s kartelom i njegovom obitelji zategnut je. Dok je u zatvoru, pada u složeni hijerarhijski sustav sve dok mu cimer i eventualni ljubavnik Carlos ne dođe na stranu i pomogne mu pronaći emocionalnu i financijsku stabilnost.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kad muškarci izađu iz zatvora u razmaku od dvije godine, opet se sretnu izvana i dok se suočavaju s okolnostima zbog kojih su uopće bili zatvoreni, razmišljaju je li ono što su nekada imali bilo stvarno ili samo dvoje ljudi koji se nadaju da će potražiti svjetlost na mračnom mjestu. U glavnim ulogama Ernesto Reyes kao Ruben, a Jesse Tayeh kao Carlos. Premijerno je prikazan na nekoliko filmskih festivala prošle godine, a na VOD stiže ovog proljeća.

LUZ Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Ono što je započelo kao prijateljstvo, pretvara se u žestoku romansu u ovoj drami koja razbija srce. Luz je priča o preživljavanju, ne samo za živote oba muškarca, već i za njihovu vezu koja prelazi u svijet izvan njihove ćelije. Luz je i napisao i režirao američki producent / filmaš Jon Garcia, prethodno redatelj filmova Tandem Hearts, Trilogija Fallsa, Sati do dnevnog svjetla, Seksualno vrijeme, Ljubav u opasnim vremenima i Strictly for the Birds. Producirali su ga Jon Garcia, Michael Repsch, Lacy Todd i Rodney Washington.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ernesto Reyes, Jesse Tayeh, Jimmy Garcia, Alma Gloria Garcia, Lowell Deo, Rega Lupo, Marian Mendez, Evie Riojas
Redatelj: Jon Garcia
Scenarist: Jon Garcia
Žanr Filma: Krimi, Drama, Romansa
Trajanje filma: 118 min | Godina: 2020
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma LUZ:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU