Sunday, June 16, 2024

LUZ (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Dark Star Pictures otkrio je službeni trailer za intimnu indie dramu Luz, jedan od najnovijih filmova filmaša Jona Garcije. Ruben Gonzales je mladi Latinoamerikanac koji je pao u svijet mafioza.

Kad ga nesreća odvede u zatvor, njegov odnos s kartelom i njegovom obitelji zategnut je. Dok je u zatvoru, pada u složeni hijerarhijski sustav sve dok mu cimer i eventualni ljubavnik Carlos ne dođe na stranu i pomogne mu pronaći emocionalnu i financijsku stabilnost.

Kad muškarci izađu iz zatvora u razmaku od dvije godine, opet se sretnu izvana i dok se suočavaju s okolnostima zbog kojih su uopće bili zatvoreni, razmišljaju je li ono što su nekada imali bilo stvarno ili samo dvoje ljudi koji se nadaju da će potražiti svjetlost na mračnom mjestu. U glavnim ulogama Ernesto Reyes kao Ruben, a Jesse Tayeh kao Carlos. Premijerno je prikazan na nekoliko filmskih festivala prošle godine, a na VOD stiže ovog proljeća.

LUZ Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Ono što je započelo kao prijateljstvo, pretvara se u žestoku romansu u ovoj drami koja razbija srce. Luz je priča o preživljavanju, ne samo za živote oba muškarca, već i za njihovu vezu koja prelazi u svijet izvan njihove ćelije. Luz je i napisao i režirao američki producent / filmaš Jon Garcia, prethodno redatelj filmova Tandem Hearts, Trilogija Fallsa, Sati do dnevnog svjetla, Seksualno vrijeme, Ljubav u opasnim vremenima i Strictly for the Birds. Producirali su ga Jon Garcia, Michael Repsch, Lacy Todd i Rodney Washington.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ernesto Reyes, Jesse Tayeh, Jimmy Garcia, Alma Gloria Garcia, Lowell Deo, Rega Lupo, Marian Mendez, Evie Riojas
Redatelj: Jon Garcia
Scenarist: Jon Garcia
Žanr Filma: Krimi, Drama, Romansa
Trajanje filma: 118 min | Godina: 2020
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma LUZ:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave