MacGruber Trailer Serije: Will Forte se vratio da pokida još grla, ovog puta na Peacock

Pogledajte prvi službeni trailer za NBC Peacockovu nadolazeću streaming seriju “MacGruber”, koja služi kao dugo očekivani nastavak kultne akcijske komedije iz 2010. godine.

- Advertisement -

MacGruber se vratio! I spreman je još jednom odgovoriti na poziv strica Sama.

Zvijezdi/kreatoru filma “MacGruber”, Willu Forteu, pridružuju se Kristen Wiig i Ryan Phillippe u ovoj novoj akcijsko-komedijskoj seriji za Peacocka, koja je smještena desetljeće nakon događaja u originalnom parodijskom filmu SNL MacGyver.

Čini se da je MacGruber (Forte) trunuo u zatvoru gotovo deset godina sve dok ga ne pozovu u akciju za tajnu samoubilačku misiju koju vodi vlada. MacGruber se ponovno druži sa svojom vjernom partnericom i bivšim ljubavnim interesom Vicki St. Elmo (Wiig). Također se ponovno okupljaju s poručnikom Dixonom Piperom (Phillippe) za misiju.

Glumačku ekipu serije čine i Sam Elliott, Laurence Fishburne, Billy Zane, Joseph Lee Anderson i Timothy V. Murphy.

Komičar Jorma Taccone, koji je vodio film iz 2010., također se vratio kao redatelj, pisac i izvršni producent, radeći zajedno s producentima-scenaristima Willom Forteom i Johnom Solomonom.

MacGruber Season 1 od Decembra, 2021

Tv Series Radnja ukratko

Nakon što je trunuo u zatvoru više od desetljeća, američki ultimativni heroj i uber domoljub MacGruber konačno je oslobođen. Njegova misija: uništiti tajanstvenog zlikovca iz svoje prošlosti — brigadira Enosa Queetha. S cijelim svijetom na nišanu, MacGruber mora ponovno sastaviti svoj stari tim, Vicki St. Elmo i Dixona Pipera, kako bi pobijedio sile zla.

MacGruber Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Sam Elliott, Laurence Fishburne, Billy Zane, Joseph Lee Anderson, Timothy V. Murphy

Kreator

Jorma Taccone

Žanr

Comedy, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...