Sunday, May 16, 2021

Made in Italy (2020) Trailer Filma

Liam Neeson glumi boemskog umjetnika iz Londona koji putuje u Italiju kako bi popravio teško razorenu toskansku vilu sa svojim otuđenim sinom u ovoj srdačnoj drami otac-sin.

“Made in Italy” dugometražni je redateljski i scenaristički prvenac engleskog glumca Jamesa D’Arcyja, u čiju glumačku ulogu spadaju tv “Agent Carter”, “Dunkirk” i “Cloud Atlas”.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film – u kojem Neeson glumi nasuprot svog sina iz stvarnog života, Micheal Richardson – prati oca i svog odraslog sina dok pokušavaju popraviti njihov zategnuti odnos, a ujedno popravljaju i loše propadajuću talijansku vilu koja je nekada bila njihov voljeni obiteljski dom ,

Made in Italy Film u kinima od August, 2020 !

Radnja Ukratko:

MADE IN ITALY je srdačna priča oca i sina postavljena u slavnoj Toskani o boemskom londonskom umjetniku Robertu (Liam Neeson), koji se u Italiju vraća sa otuđenim sinom Jackom (Micheal Richardson) kako bi na brzinu prodao kuću koju su naslijedili od njegova pokojna supruga. Niti očekuje da će se nekoć prekrasna vila naći u takvom stanju nebrige …

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Renoviranja idu loše, a otac i sin uskoro se nalaze u svađi. Robertov komični nedostatak iskustva s radivanjem na njemu natjera ga da potraži pomoć od nekolicine živopisnih mještana, uključujući Kate (Lindsay Duncan), bivšu osobu koja zarađuje za prodaju vila koje brzo privlače njegovu pažnju. Za Jacka se čini da je stanje u kući ogledalo njegove potrage za sjećanjima na sretnija vremena s majkom. Ubrzo pada na Nataliju (Valeria Bilello), živahnu mladu talijansku kuharicu, koja obnavlja tijelo i dušu radostima iz svoje lokalne trattorije – sve dok par ne nađe svoj razvojni odnos u opasnosti od Natalijinog ljubomornog i prijetećeg bivšeg muža.

Dok Robert i Jack mukotrpno vraćaju vilu u prijašnji sjaj, tako počinju popravljati svoju vezu. Budućnost sada može izgledati sasvim drugačije i iznenaditi ih oboje.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Liam Neeson, Valeria Bilello, Micheal Richardson, Lindsay Duncan
Redatelj: James D’Arcy
Scenarist: James D’Arcy
Žanr Filma: Komedija
Trajanje filma: //
Zemlja: UK | Italy
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU