Friday, May 24, 2024

Madonna and the Breakfast Club (2019) Trailer

Share

- Advertisement -

U kinima od Mart 2019. Godine
Naziv: Madonna and the Breakfast Club (2019)

Žanr FilmaDrama, Dokumentarni , Filmovi 2019
Redatelj: Guy Guido
Scenarist: Guy Guido
Glavne Uloge: Jamie Auld, Dan Gilroy, Ed Gilroy, Gary Burke …
Radnja Filma: Godine 1979. Madonna Ciccone otišla je iz stipendije sveučilišta u Michiganu kako bi nastavila plesnu karijeru u New Yorku. Borila se da pronađe svoje uporište, bavila se čudnim poslovima i krenula na audicije za glumce, prije nego što je konačno susrela glazbenika po imenu Dan Gilroy. Dan je učio Madonnu da svira bubnjeve, a zatim gitaru. Madonna, Dan i njegov brat Ed tada su pokrenuli bend pod nazivom Breakfast Club. Bendovi su se razišli, menadžeri su došli i otišli … ali kad je Madonna shvatila da je ona jedina osoba koja se može odvesti tamo gdje je željela, sama je udarila po pločniku demo kasete i dala svoj prvi album kao solo umjetnik. pjesma nazvana Everybody.

Intervjui s Danom Gilroyem, Edom Gilrojem, Garyjem Burkeom i drugim prijateljima iz ovih dana daju nam podatke iz prve ruke o ovom čarobnom vremenu, a Jamie Auld glumi zvijezdu u ponovljenim dramatizacijama nekih od najvažnijih trenutaka priče , Ove scene se snimaju na točno istim mjestima gdje su se dogodile u stvarnom životu, što gledatelju daje gotovo sablasno precizno iskustvo stvarnog života i vremena Madonne i Breakfast Club.

IMDB i Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave