Maid Season 1 (2021) TRAILER Serije

Netflix je objavio prvi službeni teaser trailer za “Maid”, novu seriju temeljenu na najprodavanijim memoarima “Maid: Hard Work, Low Pay, and Mother’s Will to Survive” Stephanie Land.

- Advertisement -

Glumica nominirana za Emmy Margaret Qualley (Fosse/Verdon, The Leftovers) glumi majku u nevolji mlade djevojke koja jedva sastavlja kraj s krajem kao čistačica dok se nosi s prijetnjom beskućništva.

Nick Robinson (A Teacher, Love Simon) glumi u ulozi Qualleyjeva bivšeg dečka nasilnika i oca njihovog djeteta.

U međuvremenu, veteranska glumica Andie MacDowell (Dan mrmota, Seks laži i videokaseta, Četiri vjenčanja i sprovod) glumi Qualleyjevu majku. Čudno, Qualley je kći MacDowella iz stvarnog života. Ovo je prvi put da Qualley i MacDowell rade zajedno na ekranu.

Originalnu seriju Netflixa stvara televizijska spisateljica/producentica Molly Smith Metzler (Shameless), a izvršnu produkciju nagrađuje Emmy producent/scenarist/redatelj John Wells (ER, The West Wing) koji također režira prve dvije epizode.

Maid Season 1 Episode 1 od Oktobra, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Zasnovano na najprodavanijim memoarima Stephanie Land iz New York Timesa o nevjerojatnoj priči jedne žene o teškom radu, niskim plaćama i majčinoj volji za preživljavanjem.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Margaret Qualley, Nick Robinson, Andie MacDowell, Anika Noni Rose, Tracy Vilar, Billy Burke
Kreator: Molly Smith Metzler
Žanr: Comedy, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Maid Trailer Tv Series:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...