Thursday, July 25, 2024

Malcolm & Marie (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Nedavna dobitnica nagrade Emmy Zendaya ponovno se sastala sa tvorcem “Euphoria” Samom Levinsonom za ovu novu romantičnu dramu Netflixa sa dvije osobe u kojoj glumi i John David Washington (iz Teneta, BlacKkKlansman).

Pogledajte prvu službenu najavu za film o kojem se puno bruji, stilski snimljen crno-bijelo, u kojem Washington glumi Malcolma, filmaša kojem se kritički divi i koji je prisiljen preispitati svoju vezu sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marie ( Zendaya).

Smješten tijekom jedne intimne i ponekad sporne noći, par se upravo vratio kući s raskošne filmske premijere. No dok čekaju odgovore kritičara, večer se emocionalno okreće prema unutra, prisiljavajući par da se suoči s negativnim aspektima svoje veze.

Napisao i režirao Sam Levinson (Euphoria, Assassination Nation), “Malcolm & Marie” jedan je od prvih – ako ne i prvi film snimljen tijekom blokade CO-19, koja je svoju proizvodnju započela u lipnju do srpnja 2020. Glumačka ekipa i ekipa slijedili su stroge sigurnosne protokole CO-19, u kojima su dva tjedna bili u samokarantenu prije početka snimanja, a morali su ostati na mjestu tijekom cijele produkcije.

Malcolm & Marie Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

Kad se redatelj Malcolm (John David Washington) i njegova djevojka Marie (Zendaya) vrate kući s premijere filma i čekaju kritički odgovor svog filma, večer se okreće kao otkrića o njihovoj vezi, iskušavajući ljubav para.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Zendaya, John David Washington
Redatelj: Sam Levinson
Scenarist: Sam Levinson
Žanr Filma: Drama, Romansa
Trajanje filma: 106 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave