Monday, June 21, 2021

Malcolm & Marie (2021) Trailer Filma

Nedavna dobitnica nagrade Emmy Zendaya ponovno se sastala sa tvorcem “Euphoria” Samom Levinsonom za ovu novu romantičnu dramu Netflixa sa dvije osobe u kojoj glumi i John David Washington (iz Teneta, BlacKkKlansman).

Pogledajte prvu službenu najavu za film o kojem se puno bruji, stilski snimljen crno-bijelo, u kojem Washington glumi Malcolma, filmaša kojem se kritički divi i koji je prisiljen preispitati svoju vezu sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marie ( Zendaya).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Smješten tijekom jedne intimne i ponekad sporne noći, par se upravo vratio kući s raskošne filmske premijere. No dok čekaju odgovore kritičara, večer se emocionalno okreće prema unutra, prisiljavajući par da se suoči s negativnim aspektima svoje veze.

Napisao i režirao Sam Levinson (Euphoria, Assassination Nation), “Malcolm & Marie” jedan je od prvih – ako ne i prvi film snimljen tijekom blokade CO-19, koja je svoju proizvodnju započela u lipnju do srpnja 2020. Glumačka ekipa i ekipa slijedili su stroge sigurnosne protokole CO-19, u kojima su dva tjedna bili u samokarantenu prije početka snimanja, a morali su ostati na mjestu tijekom cijele produkcije.

Malcolm & Marie Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kad se redatelj Malcolm (John David Washington) i njegova djevojka Marie (Zendaya) vrate kući s premijere filma i čekaju kritički odgovor svog filma, večer se okreće kao otkrića o njihovoj vezi, iskušavajući ljubav para.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Zendaya, John David Washington
Redatelj: Sam Levinson
Scenarist: Sam Levinson
Žanr Filma: Drama, Romansa
Trajanje filma: 106 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU