Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriMalignant (2021) Trailer Filma

Malignant (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte prvu službenu najavu za “Malignant”, novi horor film Jamesa Wana, redatelja i sukreatora franšize “The Conjuring”, “Saw” i “Insidious”.

U filmu glumi Annabelle Wallis (iz “Annabelle” i “The Mummy”) kao izmučena žena koju progone šokantne vizije groznih ubojstava, samo da bi saznala da ta ubojstva postaju istina. Ubrzo se nađe u očajničkoj potrazi da uhvati ubojicu prije nego što postane sljedeća žrtva ubojice.

- Advertisement -

Osim Wallisa, u glumačkoj su postavi Maddie Hasson (Impulse, gospodin Mercedes), George Young (Containment), Michole Briana White (Dead to Me), Jacqueline McKenzie (Obračun), Jake Abel (Supernatural) i Ingrid Bisu (The Nun ).

Malignant Film u kinima od Septembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

MALIGNANT je najnovije stvaranje arhitekture svemira CONJURING Jamesa Wana. Film obilježava povratak redatelja Wana svojim korijenima s ovim novim originalnim horor trilerom. U filmu je Madison paralizirana šokantnim vizijama groznih ubojstava, a njezine se muke pogoršavaju kad otkrije da su ti snovi na javi zapravo zastrašujuća stvarnost.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jacqueline McKenzie, Jake Abel, Ingrid Bisu
Redatelj: James Wan
Scenarist: Akela Cooper, Ingrid Bisu, James Wan
Žanr Filma: Krimi, Drama, Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Novi Trailer Filma:

Trailer Filma:

- Advertisement -