Thursday, June 13, 2024

‘Marry Me’ Trailer: Jennifer Lopez i Owen Wilson glume dvoje potpunih stranaca.

Share

- Advertisement -

Jennifer Lopez i Owen Wilson glume dvoje potpunih stranaca koji pristaju vjenčati se u prvom službenom traileru za nadolazeću romantičnu komediju “Marry Me”.

Uz autorske pjesme Jennifer Lopez i svjetske latino glazbene zvijezde Malume, koja ima svoj glumački debi, nadolazeći film Lopez vidi kao poznatu pop zvijezdu koja je, nakon što je otkrila da ju je zaručnik (Maluma) vara, odlučila udati za jednog od njezini obožavatelji iz hira tijekom koncerta uživo. Nasumično je odabrala razvedenog srednjoškolskog profesora matematike (Owen Wilson) koji je bio na koncertu samo zbog svoje male kćeri (Chloe Coleman).

Ono što je započelo kao svojevrsna impulzivna odluka u trenutku brzo se pretvori u romansu između dvije polarne suprotnosti.

Temeljen na istoimenom web stripu Bobbyja Crosbyja, film je režirala Kat Coiro, čija režija uključuje epizode “Uvijek je sunčano u Philadelphiji”, “Girls5eva”, “The Mick” i “Dead to Me”. Trenutno režira i novu Marvelovu seriju “She-Hulk”.

Marry Me Film u kinima od Februara 2022 !

Radnja Filma Ukratko

Prepuna originalnih pjesama Jennifer Lopez i svjetske latino glazbene zvijezde Malume, MARRY ME stiže sljedećeg Valentinova s Lopezom u ulozi glazbene superzvijezde Kat Valdez i Owena Wilsona kao Charlieja Gilberta, učitelja matematike – potpuni stranci koji pristanu na vjenčanje, a zatim stižu upoznati se. Nevjerojatna romansa o dvoje različitih ljudi koji traže nešto stvarno u svijetu u kojem se vrijednost temelji na lajkovima i pratiteljima, MARRY ME moderna je ljubavna priča o slavnoj osobi, braku i društvenim mrežama.

Kat Valdez (Lopez) polovica je najseksi slavnog para na svijetu s vrućom novom glazbenom supernovom Bastianom (Maluma, debi u igranom filmu). Dok se neizostavni hit singl Kat i Bastiana, “Marry Me”, penje na top ljestvicama, oni će se vjenčati pred publikom svojih obožavatelja na ceremoniji koja će se prenositi na više platformi.

Razvedenog profesora matematike u srednjoj školi Charlieja Gilberta (Owen Wilson) na koncert su odvukle njegova kćer Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Kad Kat, nekoliko sekundi prije ceremonije, sazna da ju je Bastian prevario s njezinim asistentom, njezin život skreće ulijevo jer je na pozornici doživjela krah, preispitujući ljubav, istinu i odanost. Dok njezin mrljavi svijet nestaje, ona gleda sa strancem – licem u gomili.

Marry Me Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley, Sarah Silverman, Chloe Coleman, Michelle Buteau, Stephen Wallem, Jameela Jamil, Jimmy Fallon, Utkarsh Ambudkar

Žanr Filma

Komedija, Music, Romansa, Filmovi 2021

Redatelj

Kat Coiro

Scenarist

Harper Dill, Bobby Crosby, John Rogers

Trajanje filma

1h 52min | Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave