Friday, April 16, 2021

Marvel’s M.O.D.O.K. Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte prvi službeni teaser nove, nadolazeće humoristične serije Hulu stop-motion koja se temelji na Marvelovom liku superzlikovca, M.O.D.O.K.

Animirana serija, Marvel-Hulu, satirični su pogled na megalomanskog superzlikovca (Oswalt) stvorili, napisali i izvršni producent je Jordan Blum i komičar Patton Oswalt. Nalazimo M.O.D.O.K. u najnižoj točki, boreći se sa svojom propalom zlom organizacijom i nesretnim obiteljskim životom jer očajnički želi vladati svijetom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Robot Chicken, u seriji će se naći i glasovi Melisse Fumero, Aimee Garcia, Wendi McLendon-Covey, Bena Schwartza, Becka Bennetta, Jona Dalyja i Sama Richardsona.

Marvel’s M.O.D.O.K. Season 1 Episode 1 od Maja, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

U Marvelovom M.O.D.O.K., megalomanski superzlikov M.O.D.O.K. (Patton Oswalt) već dugo slijedi svoj san da jednog dana osvoji svijet. No, nakon godina neuspjeha i neuspjeha u borbi protiv najmoćnijih heroja Zemlje, M.O.D.O.K. je vodio svoju zlu organizaciju A.I.M. na zemlju. Izbačen kao vođa A.I.M.-a, dok se bavio i svojim raspadnutim brakom i obiteljskim životom, Mentalni organizam namijenjen samo ubijanju suočit će se s njegovim najvećim izazovom do sada!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Patton Oswalt, Melissa Fumero, Aimee Garcia, Wendi McLendon-Covey, Ben Schwartz, Beck Bennett, Jon Daly, Sam Richardson
Kreator: /
Žanr: Animacija, Akcija, Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU